Over het project ‘Retailinnovatie in Rotterdam’

Hoe kan de aantrekkelijkheid van Rotterdam als inspirerende winkelstad worden vergroot? Hoe zien nieuwe winkelconcepten er uit? Hoe kunnen digitale middelen worden ingezet? Hoe vertalen we concepten en ideeën naar praktische toepassingen? Hoe kan de Rotterdamse binnenstad zijn bewoners en bezoekers een onderscheidende shoppable experience bieden?

Tijd voor radicale vernieuwing. Daartoe brengt de Hogeschool Rotterdam jonge creatieve professionals van verschillende opleidingen, innovatieve docenten en excellente onderzoekers in stelling. Zij zijn goed in het signaleren van trends en in het ontdekken van onze nog onvermoede behoeften. Hun intuïtieve kennis van de tijdgeest, hun onderzoeks- en ontwerpvaardigheden worden verbonden met vragen, ervaring en kennis van Rotterdamse retailers en ontwerpbedrijven. Via co-creatie en ontwerpend onderzoek zullen nieuwe concepten, diensten en toepassingen worden ontwikkeld voor de invulling van Rotterdam als innovatieve winkelstad.

Bon en meer informatie: retailinnovatie010.nl

Retailinnovatie Rotterdam

Retailinnovatie Rotterdam

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang