Parapluherziening Terrassen

voorbeeld foto terras

Met de parapluherziening worden terrassen in het openbaar gebied (zoals straten, pleinen, trottoirs) bij panden met een horecabestemming geregeld. De herziening is noodzakelijk omdat exploitatievergunningen niet verleend kunnen worden als deze terrassen niet passen in het bestemmingsplan.

Tot en met donderdag 19 december 2013 ligt het ontwerpbestemmingsplan “Parapluherziening Terrassen” voor een ieder ter inzage ligt bij:

  • de stadswinkel Centrum (Stadhuis), ingang zijde Doelwater tegenover het hoofdbureau en
  • bij de stadswinkels van de deelgemeenten.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website http://www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen onder het kopje bestemmingsplannen in procedure.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad, door tussenkomst van: de directeur van Stadsontwikkeling, Ruimte & Wonen, Bestemmingsplannen, Postbus 6575, 3002 AN Rotterdam.

Tevens kunnen gedurende deze termijn door een ieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Degenen die mondeling willen reageren kunnen dat na telefonische afspraak doen ten kantore van Stadsontwikkeling, Galvanistraat 15, Rotterdam. Voor het maken van een afspraak kunt u op maandagmiddag of woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur 010-489 4165 bellen.

/ Geen categorie, Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang