Pieter van Egmond nieuwe voorzitter van het Rotterdams Ondernemersbelang

Algemene Ledenvergadering ROB

Pieter van Egmond is 12 december 2016 in het Zakkendragershuisje te Delfshaven verkozen tot de nieuwe voorzitter van het ROB. In zijn kielzog werd Cok Verkleij aangewezen als vice-voorzitter. En om het bestuur van de nodige aanvulling te voorzien zijn Dennis Rook en Jaap Slooff ook tot het bestuur toegetreden. Tevens is René Stout ook herkozen als bestuurslid. Het bestuur ziet er nu als volgt uit:

Pieter van Egmond, Bridge, Voorzitter
Cok Verkleij, Buitendijk Rotterdam, Vicevoorzitter
Herman Buyk, Optifisc, Penningmeester

Algemene bestuursleden
René Stout, Stout Perspex
Dennis Rook, Irado
Jaap Slooff

De vacature voor secretaris zal in de loop van het eerste kwartaal van 2017 worden ingevuld.

Vertrek Eric Spreij als voorzitter

Na 12 jaar te hebben gewerkt in diverse functies als bestuurslid legt Eric Spreij zijn voorzittershamer neer. Eric is ook zeer betrokken geweest bij de fusie tussen de BOR en de ROO, de voorlopers van het ROB. Eric gaf aan met een ‘gerust hart’ zijn taken over te dragen aan Pieter en Cok. Volgens hem een kwalitatief zeer sterk duo waarbij belangenbehartiging en netwerken in zeer goede handen zijn. De vergadering dankt Eric voor zijn vele jaren noeste arbeid voor de club en het bestuur zal binnenkort op ‘gepaste’ wijze afscheid van hem nemen.

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang