Polderweg opgelucht dat bordeel er niet komt

Bewoners van de Polderweg en ondernemers in ’s-Graveland hebben vandaag opgelucht gereageerd op het nieuws dat de seksinrichting aan de Van Vlissingenstraat er waarschijnlijk niet komt.

Ook bij watersportvereniging De Schie werd verheugd kennis genomen van het artikel in het AD, waarin uit de mond van exploitant John Markwat wordt opgetekend dat de kans op het bordeel ‘nihil’ is.

John Markwat liet AD-verslaggeefster Sandra Don weten dat hij de veiligheid van de prostituees niet kan garanderen. De gemeente zou aanvullende maatregelen moeten nemen, maar de gemeente ziet niet in waarom de locatie tussen de Algerastraat en de Polderweg niet veilig zou zijn.

John Markwat heeft al jaren de goed lopende vestiging Salon 261 in Alphen aan den Rijn en wilde dit voorjaar zijn tweede kamerverhuurbedrijf voor prostituees openen aan de Van Vlissingenstraat in het noordelijke uithoekje van bedrijventerrein ’s-Graveland aan de rand van de jachthaven. Op het stadskantoor kwamen 241 bezwaren binnen tegen het beoogde luxe bordeel, maar het gemeentebestuur gaf de ondernemer ruim baan.


Bron en meer informatie: Schiedam24, 27 februari 2019


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang