Blog

Artihove

Hoeksekade 162, 2661 JL
Bergschenhoek

T : (+31) 010 529 6060
F : (+31) 010 521 9466
E: info@artihove.nl

  • Geschenken
  • Kunst
shadow

Artihove: Creëren, geven en beleven

Wat doet Artihove?
Artihove is gespecialiseerd in het vervaardigen van creatieve en kunstzinnige geschenken in verschillende materialen. Deze geschenken worden ontworpen vanuit een gedachte of gevoel. Dit maakt de Artihove geschenken, beelden en objecten extra persoonlijk en verrassend!

Assortiment of op maat
Naast ons schitterende en diverse standaard assortiment bieden wij ook de mogelijkheid een geschenk op maat te laten ontwerpen door één van onze gerenommeerde kunstenaars.

Markten
Onze thuismarkt is Nederland waar wij met veel inzet onze klanten, zowel particulier als zakelijk, meer dan tevreden proberen te stellen. Ook heeft Artihove een export afdeling die voornamelijk op de Duitse en Belgische markt actief is.

Webshop
In onze webshop zijn meer dan 400 beelden en geschenken te bestellen en te betalen. We zijn daarom continu bezig om het gebruiks- en bestelgemak, alsmede de beleving op onze website te vergroten.

Artihove heeft voor iedere emotie, gelegenheid en budget een waardevol geschenk.

Neem een kijkje en laat u verrassen!

Website: http://artihove.nl/

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang