Blog

Asto keukens B.V.

Driemanssteeweg 170
3084 CB Rotterdam

010 – 443 02 26
010 – 467 16 52 (fax)
info@astokeukens.nl

  • Keukens
  • Badkamers
shadow

In 1973 nam Ben Waalboer de keukendivisie over van zijn toenmalige werkgever, de Rotterdamse Koninklijke Houthandel Abraham Stolk. Zijn start als zelfstandige in de keukenbranche werd ingegeven door passie en vakmanschap. De basis voor Asto Keukens BV is hiermee al lang geleden gelegd, de liefde voor het vak zit in de genen van het bedrijf.

Inmiddels is Asto Keukens uitgegroeid tot een Rotterdams familiebedrijf dat in de loop der jaren een goede naam heeft opgebouwd. Het bedrijf wordt aangestuurd door Benno en Martijn Waalboer, de zonen van oprichter Ben Waalboer. Door hun ervaring en enthousiasme combineren zij de traditionele waarden van het bedrijf met eigentijdse ideeën en een veelzijdige aanpak. Zij werken samen met een vast team professionele medewerkers en een eigen installatie- en montagebedrijf. De persoonlijke benadering, klantgerichte service en het verstrekken van eerlijk advies zijn kenmerkend voor de bedrijfsfilosofie van Asto Keukens. Vanaf nu kunt u ook terecht bij Asto Keukens voor badkamers, sanitair en tegels.

Website: www.astokeukens.nl

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang