Blog

Astute Web Pro

(+31) 0103409960

info@astuteweb.pro

  • Websites
  • Web-apps
  • Web-aanwezigheid als SEO en social media strategie

Astute Web Pro bouwt en beheert websites & web-apps voor kleine bedrijven en ondernemers, met focus en expertise op “Progressive web apps”. Ook creëren en beheren we de web-aanwezigheid voor kleine bedrijven en ondernemers, hierbij kunt u denken aan SEO, social media strategie en andere web tools die een bedrijf helpen groeien en gezien/gevonden te worden op het web.

Onze klanten zijn bijvoorbeeld: Wedding planners, Spa’s & sauna’s, Webshops, Flowershops, Kappers & Kapsalons, Restaurants, Garages, Boutique travel agency’s en kleine hotels.

Ik geloof erg in de filosofie van waarde bieden aan elke persoon / ondernemer die ik tegenkom. Ik geef graag mijn kennis gratis weg, steun het idee van open source code en ik moedig onze branchegenoten aan om dit ook te doen. Ik sta altijd open om advies, ideeën en inspiratie te geven aan iedereen die hier behoefte aan heeft.

Het internet en het web bieden veel gratis of super goedkope tools en mogelijkheden die de ondernemer helpen en steunen bij het runnen van een bedrijf en om gezien te worden.

Wij laten iedereen zien hoe ze gebruik hiervan kunnen maken om meer te verdienen en hun bedrijf en leven te verbeteren.

Voor meer informatie kun u altijd contact opnemen met Quantone Poulo van Astute Web Pro.

www.astuteweb.pro
+3110340996

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang