AXS ict

AXS ict

AXS ict
Marconistraat 16 – 10e verdieping
3029 AK Rotterdam

088 -112 31 00

www.axsict.nl
info@axsict.nl

  • ICT
  • Software
  • Voip
shadow

AXS is een full-service ICT-bedrijf voor het MKB. Onze uitgangspunten:
– Ieder bedrijf moet doen waar het goed in is. U moet zich focussen op uw eigen business. Wij zorgen voor de ICT-middelen die uw business ondersteunen.
– ICT is een middel en geen doel: uw activiteiten zijn bepalend voor de keuze en de inzet van ICT-middelen.
– AXS vormt het single point of contact op ICT-gebied. Naast de diensten die wij zelf leveren, zorgen wij via ons partner-netwerk voor de overige ICT-diensten zodat u maar 1 aanspreekpunt heeft.
Onze dienstverlening bestaat uit de volgende onderdelen:

– Systems:
Een goede ICT-omgeving is noodzakelijk voor ieder bedrijf. Aan de hand van een uitgebreide inventarisatie bepaalt AXS ict samen met u wat het beste is voor uw bedrijf. Dit advies zetten wij om in een projectplan en voeren dit voor u uit.

– VoIP:
VoIP staat voor Voice over Internet Protocol en maakt het mogelijk om te telefoneren over een IP-netwerkverbinding (bijvoorbeeld een internetverbinding). VoIP brengt een aantal voordelen met zich mee zoals schaalbaarheid, hoge capaciteit, overzichtelijk beheer en vele integratie mogelijkheden.

– Support & beheer:
Support en Beheer is gericht op operationeel houden van uw ICT-omgeving. Dit doen wij zowel door uw omgeving pro-actief te monitoren en te beheren. Daarnaast kunnen de gebruikers in geval van problemen en incidenten contact opnemen met onze Servicedesk.

– Software
AXS ict ontwikkelt software vanuit de overtuiging dat uw medewerkers effectiever en efficiënter kunnen werken door processen slim te automatiseren. Naast maatwerk leveren wij ook een aantal door ons ontwikkelde standaardoplossingen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Wouter Landa of iemand anders van onze organisatie.

AXS ict
Marconistraat 16 – 10e verdieping
3029 AK Rotterdam

088 -112 31 00

www.axsict.nl
info@axsict.nl