Blog

BDO Rotterdam, accountant & belastingadviseur

K.P. van der Mandelelaan 40
3062 MB Rotterdam

010 242 4600

info@bdo.nl

  • Audit & Assurance
  • Belastingadvies
  • Advisory
  • Accountancy & Bedrijfsadvies

BDO Audit & Assurance biedt u grip op het rendement van uw bedrijfsvoering. Dit doen we door onze slimme en gebruiksvriendelijke software te koppelen aan uw administratieve processen. En door onze ervaring en marktexpertise te combineren met uw ambities en kennis van uw bedrijf.

BDO Belastingadvies biedt u nieuwe helderheid. Dit doen we door met een frisse blik naar uw organisatie te kijken. Door ingewikkelde belastingzaken te vertalen naar duidelijke adviezen en concrete oplossingen.

Om succesvol te blijven moet u meegaan met de nieuwe ontwikkelingen en zelf ook innoveren. Maar waar legt u de focus? U kunt moeilijk op élk vlak vooroplopen. En passen uw veranderplannen wel in uw langetermijnstrategie? De adviseurs van BDO Advisory helpen u scherp te krijgen waar uw kansen liggen.

Als ondernemer wilt u de zekerheid dat uw cijfers accuraat en up-to-date zijn. Tegelijk heeft u ook behoefte aan iemand die deze cijfers kan vertalen naar nieuwe inzichten en mogelijkheden voor uw onderneming. BDO biedt u precies wat u nodig heeft: slimme online oplossingen voor uw administratieve processen én een persoonlijk adviseur die zorgt voor nieuwe perspectieven.

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang