Blog

Den Heijer Vochtwering

Prisma 15c
2495 AS den Haag

T: 070 763 5122 / 06 1468 1445
E: info@denheijervochtwering.nl

  • Vochtwering

U kunt bij ons terecht voor een kleine lekkage tot aan het saneren van een volledige kelder of andere ruimte zodat u weer vochtvrij kunt genieten van uw woning of gebouw.

Om een correcte aanpak van het vochtprobleem te garanderen komen we graag bij u kijken en doen we ter plaatse een gratis onderzoek. Wanneer u dit wenst kan hierna een offerte opgesteld worden om uw probleem te verhelpen.

Heeft u een vochtprobleem?

Bel dan gerust wij proberen dan z.s.m. een (kosteloze) afspraak met u in te plannen om het probleem te onderzoeken. Wanneer er meerdere mogelijkheden zijn om het probleem te verhelpen wordt dit uitgebreid met u besproken zodat u inzage krijgt in deze soms toch lastige materie. Wanneer u tijdens of na het bezoek vragen heeft nemen we alle tijd om deze te beantwoorden. Wij vinden het prettig wanneer u begrijpt wat er aan de hand is en waarom een bepaalde oplossing aangeboden wordt.

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang