Blog

Drukkerij Deniz

Graafstroomstraat 6
3044 AR Rotterdam

Tel. +31 (0)10 485 84 88

info@drukkerijdeniz.nl

  • Drukwerk
  • Ontwerp
  • Belettering
shadow

Drukkerij Deniz bestaat al sinds 1994. De drukkerij is begonnen als een traditionele dienstverlener op het gebied van drukwerk. Jaren later levert de drukkerij nu complete huisstijl vernieuwingen van organisaties. Van logo ontwerp tot en met het bedenken van creatieve en pakkende ontwerpen voor de gevel en ramen van bedrijven.

Drukwerk

Bij Drukkerij Deniz is en blijft drukwerk altijd belangrijk. Wij geloven erin dat wat gedrukt is blijvend is. Zoals schrijvers zeggen: ‘Wie schrijft die blijft’. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw drukwerk positief onthouden wordt bij uw klanten. Daarnaast vinden wij dat de functionaliteit van uw huisstijlmiddelen bij elkaar moeten passen en dat uw relaties of klanten u meer zullen waarderen en u altijd blijven herinneren.

Wij leveren onze diensten o.a. aan de volgende sectoren: MKB; Horeca; Gezondheidszorg; Agrarisch; Detailhandel; ICT; Finance; Overheid; Uitzendbureaus; Zakelijke dienstverlening; Vastgoed.

Een greep uit onze producten:
Horeca; Huisstijl; Promotie; Uitnodigingen; Verpakking; Relatiegeschenken; Presentatie en Buitenreclame.

Wist u dat wij ook kerkboekjes, tijdschriften, clubbladen en glossy’s drukken?

Vragen, opmerkingen of suggesties? Neem contact met ons op via info@drukkerijdeniz.nl of bel met 010 485 84 88.

Website: www.drukkerijdeniz.nl

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang