Blog

Dutch Image Factory

Dutch Image Factory
Eugene Daams

+31 6 5366 0226

info@dutchimagefactory.com

  • Fotografie
  • Advies op het gebied van sales, marketing, pr en public affairs
shadow

Dutch Image Factory: More than Words

De snelheid waarmee in het huidige digitale tijdperk beelden aan ons voorbij gaan, is nauwelijks nog te bevatten en bij te houden. Pakkende beelden die er werkelijk toe doen en in een oogopslag meer zeggen dan duizend woorden, zijn daarom van essentieel belang. Of het nu gaat om het boeken van een reis of het kopen van een product, het juiste beeld bepaalt voor een belangrijk deel de keuze die we maken.

Dutch Image Factory biedt een gevarieerd aanbod in professionele fotografie. Ruim 25 jaar ervaring en kennis op het gebied van sales, marketing, pr en public affairs, staan borg voor een snelle vertaling van de wensen van de opdrachtgever naar het juiste pakkende beeld. De foto’s worden gemaakt vanuit een helder concept en versterken de visie en missie van de onderneming of organisatie. Beelden die een bewijs zijn van empathisch vermogen en vakmanschap. Sprekende beelden die meer zeggen dan duizend woorden.

Dutch Image Factory maakt reportages in binnen- en buitenland, in studio en op locatie. Opdrachten worden gemaakt voor kleine en voor grote bedrijven, voor profit en non-profit organisaties en voor particulieren. Fotografie die de juiste sfeer weet weer te geven voor gebruik in advertenties, brochures, campagnes, jaarverslagen, media, persdiensten en websites.

Benieuwd of Dutch Image Factory iets voor u kan betekenen? Kijk voor een eerste impressie in het portfolio en neem contact op met Eugene Daams voor een vrijblijvende afspraak en persoonlijke kennismaking. info@dutchimagefactory.com of bel met +31 6 5366 0226.

Website: www.dutchimagefactory.com

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang