Blog

EetVers.nl

Anthonetta Kuijlstraat 88
3066 GS Rotterdam

010-425 47 19

Info@eetvers.nl

  • Bedrijfscatering
  • Bezorgservice
  • Pizza, stamppot, Hot Dogs en balanced fresh food
shadow

EetVers.nl: bereid uit goede producten

Bij EetVers.nl geloven we in eerlijk, puur en voedzaam eten als eerste levensbehoefte, zonder kunstmatige en chemische toevoegingen. Eten van een biologische en eerlijke herkomst, goed voor mens en dier. Gegarandeerd vers bereid uit goede producten, geen halffabricaten of voorgegaard, alles wordt zelf gemaakt.

Chef-kok Tom Middelkoop: “Wij zorgen voor een voedzame maaltijd die snel op tafel staat. Zo geniet u van puur voedsel zonder hiervoor zelf lang in de keuken te hoeven staan. Onze maaltijden kunt u gerust iedere dag eten.”

EetVers.nl biedt een gezonde maaltijd voor particulieren, maar zeker ook voor bedrijven. U en uw collega’s hebben de keuze uit een zeer (di-)vers en breed assortiment. Graag komen we langs om met u de mogelijkheden te bespreken. Vragen, opmerkingen of suggesties? Neem contact met ons op via info@eetvers.nl of bel met 010 – 425 47 19.

Website: www.eetvers.nl

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang