Blog

Aannemersbedrijf F. Willemse B.V.

Couwenhovenstraat 9 -11
3113 AA Schiedam

010 – 426 15 68
010 – 427 05 54 (fax)
info@fwillemse.nl

  • Bouwbedrijf
  • Aannemer
shadow

Vanuit Schiedam wordt met een vast team van 35 ervaren, vakbekwame mensen gewerkt aan de bouw, verbouw, renovatie en het onderhoud van woningen, bedrijfspanden en zorginstellingen. Dit gebeurt in opdracht van bedrijven, coöperaties, instellingen, VVE’s en particulieren. Werken in bewoonde situaties vergt bijzondere kwaliteiten van onze vaklieden. Jarenlange klantentrouw is het beste bewijs van dit vermogen. Ook het werk voor zorginstellingen vraagt om een specifieke aanpak. Aangezien daar 24 uur per dag wordt gewerkt, doen wij dat ook.

Dat betekent klaar staan wanneer dat nodig is, en zorgen voor een minimum aan overlast voor de bewoners en verzorgend personeel. De werkzaamheden zijn heel divers. Door dochteronderneming Toorn & Elsing worden de loodgieter- en dakdekkerswerkzaamheden verricht door een team van 14 ervaren loodgieters en 2 dakdekkers. Ook beschikken we over een eigen elektrotak. Gezamenlijk zijn alle disciplines vertegenwoordigd. Wel zo gemakkelijk en helder: één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.

Website: www.fwillemse.nl

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang