Fihuma Groep

Fihuma Groep

Fihuma

Stadionweg 27
3077 AN Rotterdam

Tel: 010-2921000
Fax: 010-2921004
E-mail: info@fihuma.nl

  • Isolatie
  • Bodemafsluiting
  • Vastgoedonderhoud

De Fihuma Groep heeft een uitgebreid dienstenportfolio op het gebied van isolatie (thermische schil: dak-, spouwmuur-, bodemisolatie), het aanbrengen/verwijderen van ballastgrind, bodemafsluiting, dak sloopwerkzaamheden en vastgoedonderhoud.

De Fihuma Groep BV is sinds 1994 gevestigd aan de Stadionweg in Rotterdam en heeft inmiddels meerdere vestigingen in Nederland, waaronder in Kwadijk en Barendrecht, waardoor landelijke dekking wordt geboden

Fihuma Isolatie biedt energetische oplossingen aan voor het hoogwaardig isoleren van de totale thermische schil van woningen. Dit betreft dakisolatie aan de binnenzijde (met Fihuma Powerline isolatieplaten), spouwmuurisolatie (met Fihuma Hurefoam spouwmuurisolatieschuim) en bodemisolatie (met Fihuma trio-s-bodemisolatiechips of isolatie parels).

Kortom we zijn er voor ieder type gebouw en helpen u met de juiste oplossing ook voor advies en welke subsidies er voor u zijn.

Met vriendelijke groet
Robert Jan de Heer
+31 (0) 651 51 62 50
robert@fihuma.nl

Website: www.fihuma.nl

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang