Blog

Nextworker

Rivium Westlaan 8
2909 LD Capelle aan den IJssel

T: 010 – 766 00 16
E: info@nextworker.nl

  • Detachering
  • Werving & Selectie
  • Opleiding

Nextworker is een energiek bureau voor totaaloplossingen rond mens en organisatie. Onze oorsprong ligt in werving & selectie en mobiliteitsoplossingen voor zowel de profit als non-profit organisaties. Ons uitgangspunt bij het vinden van de juiste mensen is uw ambitie. Wij letten speciaal op de juiste match, de juiste persoonlijkheid en kijken naar de vraag achter de vraag. Onze missie is tweeledig:

  • Werkgevers ontzorgen op het gebied van personeelszaken
  • Mensen snel aan de juiste baan helpen

Bent u op zoek naar gemotiveerde, talentvolle en deskundige medewerkers? Bij ons bent u aan het goede adres, want Nextworker is expert in het detacheren, uitzenden, plaatsen, werven en selecteren van medewerkers. Ook kunnen wij een deel van de begeleiding en training van u uit handen nemen.

Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in de werving en selectie van vacatures op mbo+ en startend hbo-niveau. We hebben een breed aanbod van kandidaten in diverse branches in ons bestand.

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang