Rhimex

Rhimex

Rhimex

Overschiese Kleiweg 699
3045 LL Rotterdam

Tel: +31-10-3400110
Mobiel: +31-6 13 13 13 55
E-mail: info@rhimex.com

  • Industrie
  • Rubberprofielen
  • Rolgordijnen

Rhimex: dé specialist in rubberprofielen

Rhimex B.V. is dé specialist in rubberprofielen. Door onze jarenlange ervaring in de markt en kennis van de technische mogelijkheden van rubberprofielen zijn wij bij uitstek in staat u te helpen aan de meest geschikte profielen voor de toepassing die u zoekt.

We leveren een grote verscheidenheid aan rubberprofielen. Klant- en oplossingsgerichtheid staan bij ons centraal, en ons kleine team stelt ons in staat flexibel te werken en u een persoonlijke aanpak te bieden. Ruim 5000 profielen zijn standaard vanuit EU magazijnen binnen ca. 1 week leverbaar, en hiernaast leveren we ook maatwerk, zoals bijvoorbeeld profielen met gevulkaniseerde of verlijmde hoeken en opblaasbare profielen als ring of frame.

Naast de profielen levert Rhimex ook rolgordijnen voor in voertuigen (bus, trein, tram, camper, kraancabines). Deze worden geproduceerd in Duitsland door de marktleider op dit gebied.

Rhimex

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang