Blog

Stad010

Boy Edgarstraat 183
3069 ZA Rotterdam

Postadres:
Postbus 8817
3009 AV Rotterdam

06 – 55 38 50 10

info@stad010.nl

  • Projectbegeleiding
  • Woningbouw
  • Marketing
shadow

Profiteer van een schat aan creativiteit!
Stad010: Professionals op het gebied van bouwen en wonen

Stad010 begeleidt gemeentes, woningbouwcorporaties, aannemers en projectontwikkelaars bij projecten zoals renovatie, kruipruimteherstel, asbestverwijdering, sloop van panden en nieuwbouw. Wij nemen u de bewonersbegeleiding en inspraak graag uit handen.

Visit4Real
Wij staan ten dienste van corporaties, architecten en projectontwikkelaars in het visualiseren van woningen en bedrijfsruimten met ‘artist impressions’. Hiervoor maken wij maken gebruik van Visit4Real, een driedimensionale videoweergave die in eigen beheer is ontwikkeld. In Visit4Real wordt gebruikt gemaakt van avatars, zodat de kijker het gevoel krijgt dat hij of zij real time door het project wandelt. Natuurlijk worden de plattegronden gemaakt met de exacte maten van de woning of bedrijfsruimte en kan er gebruik gemaakt worden van de ingebouwde spraakmodule.

OpOrde en Woonzaak
Daarnaast helpen wij bedrijven met onze apps OpOrde of Woonzaak, speciaal voor corporaties, beleggers en bedrijven actief in het vastgoedonderhoud. Deze apps worden in samenspraak met u ontwikkeld. U krijgt een totaalpakket in handen, waarbij het vereenvoudigen en het versnellen van uw huidige procedures leidraad zijn in de ontwikkeling van deze apps.

De buitenruimte verfraaien
Creatief? Wij zijn ook druk bezig in de buitenruimte. Wij hebben samen met de kunstenares Anne-Mercedes Langhorst in opdracht van een winkeliersvereniging, Woonstad Rotterdam en Stichting Humanitas De Theepot ontwikkeld. Deze ‘Theepot’ is te zien op de gevel van het verzorgingshuis De Leeuwenhoek aan de West-Kruiskade. De Theepot staat symbool voor de vele culturen in Rotterdam. In ontwikkeling is nu een nieuw ontwerp ‘Tuchinsky’ van Anne-Mercedes Langhorst. Dit is een eerbetoon aan Abraham Icek Tuschinski, die in 1911 als eerste in Rotterdam een bioscoop opende.

De fotoramen van Stad010
Ook ontwikkelt en ontwerpt Stad010 fotoramen. Door gebruik te maken van kunst geven wij (sloop-)panden, bedrijfsruimten, winkelcentra of rommelige gebieden met deze fotoramen een nieuw, fris en eigen gezicht.

Website: www.stad010.nl

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang