Blog

STC-KNRM

Quarantaineweg 98
3089 KP Rotterdam – Heijplaat

010 – 428 38 60

info@stc-knrm.nl

  • Offshore training
  • Teambuilding
  • Verzorgen medische keuringen
shadow

STC-KNRM is een offshore trainingscentrum gelegen op een uniek plekje in de Rotterdamse haven. Als offshore trainingscentrum zorgen wij er met passie voor dat iedereen die werkt op zee ook weer veilig thuis komt. Wij trainen voor de branches Olie & Gas, Offshore Wind en de Maritieme sector. Daarnaast verzorgen wij diverse trainingen op het industriële vlak. Ons portfolio vind je verder op onze website.

STC-KNRM is een dochteronderneming van twee bijzondere organisaties. Enerzijds de STC Group die (wereldwijd) toonaangevend is op het gebied van scheepvaartonderwijs en beschikt over aanverwante kennis voor alle voorkomende werkzaamheden en activiteiten op haven- en logistiek- gebied.
En anderzijds de KNRM, de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, die zich als niet gesubsidieerde vrijwilligersorganisatie al bijna 200 jaar inzet voor redding van en hulp aan drenkelingen op de (Nederlandse) wateren.

Bij STC-KNRM worden deze kennis en ervaring gebundeld, waardoor wij zeer hoogwaardige maritieme en offshore ‘emergency response’ trainingen kunnen verzorgen voor bedrijven, instellingen en particulieren. Bij STC-KNRM staat klantgerichtheid en flexibiliteit voorop, waarbij wij de hoogste eisen aan onszelf stellen op het gebied van kwaliteit.

Graag leiden wij je een keer rond door ons prachtige trainingscentrum en vernemen wij van jou waar wij jouw organisatie kunnen versterken op veiligheidsgebied. Naast de verplichte -standaard- trainingen ontwikkelen wij ook maatwerk, in iedere gewenste taal en ook bij u aan boord.

Vragen, opmerkingen of suggesties? Neem contact met ons op via info@stc-knrm.nl of bel met 010 – 428 38 60.

Website: www.stc-knrm.nl

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang