Blog

Steens en Partners

Thomas Mannplaats 311
Postbus 81167
3009 GD Rotterdam

010 – 4564677
info@steens.nl

  • Accountancy
  • Belastingadvies
  • Administratieve en financieel-strategische trajecten
shadow

Steens & Partners: Brede en veelzijdige dienstverlening

Steens & Partners bestaat uit een team van accountants, belastingadviseurs en loonspecialisten. Samen staan we garant staat voor een brede en veelzijdige dienstverlening. Wij zijn specialisten die onze opdrachtgevers persoonlijk begeleiden op het complete administratieve en financieel-strategische traject.

Langdurige samenwerking
Bij Steens geloven wij sterk in de kracht van een langdurige samenwerking. Een deel van onze opdrachtgevers kennen wij al sinds onze oprichting in 1948. Dankzij een degelijke continue relatie zijn wij in staat om ons optimaal te verdiepen in de specifieke omstandigheden van de organisatie.

Kennis van zaken
Wij combineren de specialistische know-how van een wijdvertakte organisatie met een flexibiliteit en slagvaardigheid van een kleinschalig accountantskantoor. Die kennis van zaken en persoonlijke betrokkenheid maakt een lange termijn relatie met ons ook voor u zeer de moeite waard.

Het publieke belang
Als kantoor omarmen wij de maatregelen zoals vermeld in het rapport “In Het Publiek Belang” dat opgesteld is door NBA. Binnen onze organisatie zien wij er erop toe dat het publieke belang wordt gewaarborgd. De focus ligt bij ons op kwaliteit en een professioneel kritische houding.

Freelance Finance Professionals
Steens & Partners Freelance Finance Professionals is opgericht in 1999 en ontstaan vanuit Steens & Partners Accountants en Adviseurs. Onze consultants zijn gespecialiseerd in financieel interim management en financieel interim professionals. Indien gewenst bieden zij u binnen 24 uur één of meerdere freelance finance professionals aan die u zoekt.Vragen, opmerkingen of suggesties? Neem contact met ons op via info@steens.nl of bel met 010 – 456 46 77.

Website: www.steensenpartners.nl

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang