Blog

VR Composers

Schieblock 189 – Unit 406
3013 BR Rotterdam

T: 010-425 47 19

info@vrcomposers.com

  • Video
  • Virtual Reality
  • 360-graden opnames
shadow

VR Composers: The only limitation is your imagination

Met VR wordt al decennia lang geëxperimenteerd, maar de laatste jaren volgen de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. Bedrijven als Disney, Facebook en Google investeren miljarden in Virtual Reality, en fabrikanten als Oculus, HTC, Sony en Samsung werken hard aan de perfecte “headmounts”, waarmee mensen in 360 graden om zich heen kunnen kijken alsof ze in een andere wereld zijn.

Het gebruik van VR biedt veel voordelen. Trainingen worden goedkoper door het gebruik van eenmaal gemaakte 360-graden beelden, internationale bedrijven kunnen zakenpartners aan de andere kant van de wereld laten ervaren hoe het is om in hun bedrijf rond te lopen en ambitieuze reclamebureaus maken intussen ook gebruik van VR.

VR betekent niet alleen een nieuwe dimensie in de games- en entertainmentwereld, maar wordt ook op steeds grotere schaal ingezet voor het maken van bedrijfsfilms, het “virtueel” oefenen met operaties in de medische wereld en het ontwikkelen van therapieën in de geestelijke gezonsheidszorg.

“Ervaring” en “emotie” zijn sleutelwoorden bij Virtual Reality. Het is een kwestie van tijd voordat Virtual Reality zijn definitieve intrede doet in de maatschappij. Vragen, opmerkingen of suggesties? Neem contact met ons op via info@vrcomposers.com of bel met (+31) 6 466 50 725 / (+31) 6 424 73 775.

Website: www.http://vrcomposers.com/

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang