Blog

Woestenenk Legal

Kerklaan 16D (2e etage),
2911 AD Nieuwerkerk aan den IJssel

+31 (0)85 – 0030 153

info@woestenenk-legal.nl

  • Juridisch advies
  • Vastgoed, bouw en milieu

Woestenenk Legal is een advocatenkantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel met een landelijke praktijk. Van Drenthe tot aan Zeeland en van Noord-Holland tot in Zuid-Limburg helpt zij ondernemers en particulieren met vragen en problemen op het gebied van het omgevingsrecht; het gaat dan over conflicten met de overheid over vastgoed, bouw en milieu.

De filosofie van Woestenenk Legal is: efficiënt en doelmatig gebruik van vakkennis, praktijkervaring en persoonlijkheid sinds 1990. Want zo lang zit Woestenenk Legal al in het vak! Vanuit het perspectief van adviseur, ambtenaar, politicus en advocaat. Samenwerking met de cliënt en met collega’s die op onderdelen hun eigen specialisatie hebben maken de aanpak van Woestenenk Legal persoonlijk, praktisch, vlot, efficiënt en doelgericht. Dat Woestenenk Legal een grote betrokkenheid heeft bij haar cliënten, blijkt voortdurend uit de aanbevelingen en reviews die over het kantoor gegeven worden door cliënten.

Belangrijk: is het probleem niet op te lossen? Dan hoort u dat zo snel mogelijk. Is het probleem alleen nog maar op een niet-juridische manier op te lossen? Of maakt u met een procedure juist veel kans? Dan hoort u dat van Woestenenk Legal.

Woestenenk Legal heeft een telefonisch spreekuur en kan, indien gewenst, naar u toe komen. Voor meer informatie bel: +31 (0)85 – 0030 153 of stuur een mail naar: info@woestenenk-legal.nl.

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang