Regionaal Bureau Zelfstandigen

Regionaal Bureau Zelfstandigen

Ondernemers in zwaar weer kunnen terecht bij Regionaal Bureau Zelfstandigen voor financiële hulp, advies en begeleiding. Regionaal Bureau Zelfstandigen is een onderdeel van de gemeente Rotterdam en werkt samen met De Rotterdamse Zaak en Ondernemersklankbord.

Klik hier voor ondernemers in zwaar weer

Regionaal Bureau Zelfstandigen (RBZ) is onderdeel van de gemeente Rotterdam. U kunt bij RBZ terecht als u inwoner bent van de volgende gemeenten: Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Lansingerland, Schiedam, Maassluis, Vlaardingen, Midden-Delfland, Westvoorne, Gouda, Zoetermeer, Krimpen aan den IJssel, Zuidplas en Hellevoetsluis. Ook inwoners van de gemeenten die onder de Regionale Sociale Dienst (RSD) Hoeksche Waard en onder de Sociale Dienst Drechtsteden vallen, kunnen terecht bij RBZ. Dat zijn de gemeenten Binnenmaas, Strijen, Cromstrijen, Oud-Beijerland, Korendijk, Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang