Repairing Balance: uitnodiging workshop maandagavond 22 juni a.s.

Repairing Balance: uitnodiging workshop maandagavond 22 juni a.s.

Ervaren wat het voor mensen kan betekenen

Ik ben René Eysink Smeets en ben sinds 2016 in het bezit van een licentie Repairing Balance (RB) en begeleid/coach sindsdien zowel particuliere als zakelijke cliënten. Om zoveel mogelijk mensen laagdrempelig kennis te laten maken met deze methode houden wij regelmatig dag- en avondworkshops verspreid door het hele land. Voor uitgebreidere informatie verwijs ik vooral naar onze website, www.repairingbalance.nl.

Ik nodig je van harte uit voor deze avondworkshop en zou het erg op prijsstellen als je deelneemt. Ik vermoed namelijk, dat onze methode heel interessant kan zijn voor jou, voor jouw werk, contacten in jouw netwerk, zakelijke relaties, maar ook familie, kennissen, vrienden, jouw cliënten/klanten. Wie weet wat we voor elkaar kunnen (gaan) betekenen.

Mocht je je willen aanmelden, dan kan dat via onze website, tab ‘Opleidingen en Workshops’. Je mag mij ook mailen. Vermeld a.u.b. of je alleen komt of iemand mee-neemt. Ik vraag een kleine bijdrage (€ 7,50/pp) in de kosten.

Mocht je verhinderd zijn, maar wel geïnteresseerd? Op onze website onder dezelfde tab vind je data en locaties waar RB-workshops weer gegeven (gaan) worden. Zie ook op onze website
Op 22 juni mag je -als jijzelf verhinderd bent- ook iemand anders laten deelnemen. Dus geef maar door.

Graag tot binnenkort, prettige dag, met vriendelijke groet,

René Eysink Smeets.

Mob.: 06 – 2270 1716

Email: rene@repairingbalance.nl


Datum: maandagavond 22 juni a.s.
Aanvang: 19.45 uur, inloop vanaf 19.15 uur
Einde: ca.22.00 uur
Locatie: Gebouw Het Kompas, Ibisstraat 1,
3045 AG Maassluis.

Inhoud: Kennismaking met de methode Repairing Balance,


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang