ROB Corona-aanbod voor mede-ondernemers

Aanbod

Het ROB Corona-aanbod voor mede-ondernemers


Alex van Kempen van Stapelfinancieringen:

Er zijn heel veel verschillende financiële regelingen beschikbaar voor u als ondernemer. Door de enorme vraag van ondernemers merken we dat banken het heel druk hebben en ook daarom aanvragen afwijzen, met verschillende redenen. Banken geven banken nu prioriteit aan crisis financieringen, waardoor ‘normale’ kredietverzoeken niet aangevraagd kunnen worden. Heeft u hiermee te maken en wilt u eens van gedachten wisselen over bancaire maar ook non bancaire financieringsmogelijkheden, dan kijk ik graag vrijblijvend met u mee.

M: alex@stapelfinancieringen.nl


Anneke van de Wetering van KIWA:

Wilt u uw klanten laten zien dat u op de juiste manier omgaat met de coronamaatregelen? Bespreek met ons de mogelijkheden van het keurmerk voor preventiemaatregelen COVID-19 Kiwa lanceert nieuw keurmerk voor toetsing COVID-19 preventiemaatregelen.

M: anneke.van.de.wetering@kiwa.com


Arie de Wild van de Hogeschool Rotterdam:

Zie je nieuwe kansen in de Coronacrisis en ontbreekt het je aan tijd en menskracht om die uit te werken? Een student van de hogeschool kan je helpen bij het online doorrekenen en doordenken van jouw business-idee. Studenten starten weer in september en zijn nu op zoek naar opdrachten.

M: a.f.de.wild@hr.nl


Cees de Vroomen van LS&H lawyers:

Het ROB invetariseert vragen over contractuele verplichtingen en de Coronacrisis, wij zullen ze in algemene termen beantwoorde in een artikel voor de de website. Zie ook: Loopt u aan tegen contractuele verplichtingen vanwege de Coronacrisis?

M: cdevroomen@lshlawyers.nl


Cor De boksende coach:

Cor faciliteert en organiseert webinars, zodat ondernemers zichzelf en de onderneming kunnen presenteren. Dit doet hij in interview vorm. Wil je meer weten, voor ROB-leden biedt hij dit tegen kostprijs aan.

M: cor@deboksendecoach.nl


Cok Verkleij van Buitendijk Rotterdam:

10% Korting op alle wijnen als u ze zelf komt afhalen aan de Graafstroomstraat 19 in Rotterdam. Ons aanbod geldt tot 30 juni 2020 en geldt niet voor aanbiedingen.

M: cok@buitendijkrotterdam.nl


Dennis Rook van Irado:

Wij kunnen ondernemers helpen met afvalvrij ondernemen. Dit om te stoppen met onnodig verspillen van waardevolle grondstoffen en zo kun je ook nog eens een flinke bak met geld besparen. Zie voor meer info ook www.afvalvrijbedrijf.nl.

M: d.rook@irado.nl


Dex Crijnen van BDO Accountants & Adviseurs:

Vanuit BDO kunnen wij ondernemers op vele gebieden helpen: fiscaal, strategisch en vooral financieel. Mijn expertise is ‘fast financial insight’ (FFI). Met FFI help ik u om in één week inzicht te krijgen in uw liquiditeit, op basis waarvan beslissingen kunnen worden genomen. Meer over FFI hier ->>>. Ik praat u graag vrijblijvend bij over onze mogelijkheden.

M: dex.crijnen@bdo.nl


Gabor Verwey van Sound Dungeons:

Ik ben altijd bereid om een half uurtje creatief mee te denken hoe de 1,5 regel in uw zaak vorm te geven. Ik ben zelf in staat om de werkzaamheden uit te voeren en beschik over een betrouwbaar netwerk indien de werkzaamheden meer zijn dan een aantal kleinere aanpassingen.

M: sounddungeons@gmail.com


Fred Burggraaf van Burggraaf IT:

Kom langs voor een bak koffie en in één uur bespreken we de goede en minder goede zaken van je website. Denk aan vorm, inhoud, taal, snelheid en vindbaarheid. Voor leden en niet-leden.

M: fred@burggraaf.nl


Jurgen Oosterling van Airconditioning Service Nederland:

Een goed binnenklimaat bij thuiswerken of op kantoor is essentieel voor uw gezondheid. Ik maak graag een afspraak met u om de situatie ter plaatse met u te bespreken.

M: info@airconditioningservicenederland.nl


Louis Bouwer van Office Centre:

Wij hebben voor u een groot assortiment hulpmiddelen om uw werkplekken veilig te maken. Denk aan allerlei waarschuwingen, tape en lint. Ook kunt u bij ons terecht voor hesjes, mondkapjes, vloeistof en alles wat je nodig hebt om u en uw medewerkers te beschermen tegen besmetting. Tevens kunnen we zorgen voor allerlei maten in afscheidingsschotten. Kom langs en ik adviseer u graag voor de beste oplossing in uw situatie.

M: louis.bouwer@officecentre.nl


Marcel van Oostrom van Catermaat:

Goede koffie thuis of op het werk kan in deze Corona-tijden troost bieden. Ik kom graag langs om te kijken of uw apparaat niet wat beter kan worden afgeteld en of er een betere boon in kan.

M: marcel@catermaat.nl


Marco den Haan van Ivaio:

Een volledig gratis  analyse hoe je verzekeringen kunnen worden verbeterd enpremies kunnen worden verlaagd. Gemiddeld besparen we 22% per jaar.

M: marco@ivaio.nl


Minou Westenenk van Woestenenk Legal:

Ik adviseer ondernemers over hun twijfels over en problemen met de handhavende overheid op het gebied van milieu en bestemmingsplannen (denk aan gemeente en omgevingsdienst). Ook denk ik graag een half uurtje met u mee waar het gaat om het ‘inpassen’ van de anderhalvemeter-eisen in de regelingen. Bijvoorbeeld waar het gaat om een terrasvergunning.

M: info@woestenenk-legal.nl


Paul Doornebal van De Projectinrichter:

Wij kunnen met u een video-call inplannen om u te adviseren om de herinrichting van uw kantoorruimte te laten voldoen aan de nieuwe Coronanorm. Ook is er de mogelijkheid tot Sale & Leaseback oplossingen om werkkapitaal vrij te maken voor bedrijven die het momenteel wat zwaarder hebben.

M: p.doornenbal@deprojectinrichter.com


Peter Blom van Steens en Partners:

Een goed gesprek, raad en daad met informatie over bijvoorbeeld de navolgende specifieke diensten. Accountantsverklaringen die straks nodig zijn om subsidieaanvragen NOW af te ronden (de eindafrekening), egelen financieringen, assistentie bij het maken van prognoses van liquiditeit en eventuele verkoop van bedrijfsonderdelen.

M: p.blom@steens.nl


Peter Kooiman van Kooijman Autar Notarissen:

Ik bied graag aan de leden van het ROB een half uur gratis  advies aan.

M: pkooijman@kooijmanautar.nl


Peter van Oers van Loogies:

Als specialist op het terrein van duurzame bedrijfsvoering kan ik bedrijven en organisatie helpen bij het transformeren van het huidige businessmodel van winstbejag en concurrentie en niet duurzaam naar modellen die sociaal, ecologisch, rechtvaardig en gericht zijn op samenwerking.

M: peter@loogies.nl


Pieter van Egmond van Bridge:

Naast een coachend ondernemersgesprek kunnen wij u behulpzaam zijn bij het stevig naar beneden brengen van uw kosten tijdens, en in de nasleep van, de Coronacrisis. Ook kijken wij naar mogelijkheden voor een gunstiger verzekeringspakket en (tijdelijk) lagere pensioenkosten.

M: pieter.van.egmond@bridge-economy.nl


Robert-Jan de Heer van Micros

Het nieuwe werken is nu al wel heel veel toegepast met oplossingen zoals teams. Maar hoe staat het dan met uw verplichte privacy boekhouding? Micros kan u eenvoudig helpen door aan te sluiten, op onze portal waar al uw uitgaande verkeer analyseren en rapporteren, zodat u veilig alle verbindingen ziet en bij narigheid grijpen we direct in. Voor ROB leden is er al een mogelijkheid vanaf 49,95 per maand. Geen investeringen, geen implementatie kosten, maar wel alles op orde ook wanneer u in de Cloud zit. Proberen? Voor leden altijd kosteloos!

M: robertjan@oker.nu


Sinus Lammers van Stout Pijleidingen & Technische installaties:

Ik wil graag tijd investeren om te sparren met collega ondernemers over bedrijfskundige vraagstukken. Ik doe dit formeel ook al als voorzitter van de Raad van Advies bij twee bedrijven. Daarnaast is het delen van best practices altijd waardevol.

M: s.lammers@stout-pijpleidingen.com


Timmy Xanh van Wolfsbergen Van Haarlem:

Maak een afspraak, kom vrijblijvend langs, en wij geven u een eerste indicatie over uw financiële positie, mogelijkheden en onmogelijkheden, inclusief uw vragen ook over de Coronamaatregelen. Bent u geïnteresseerd in het laatste nieuws aangaande financiën? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

M: t.xanh@wolfsbergenvanhaarlem.nl


Wouter Landa van AXSict:

Wij kunnen ondernemers helpen met het inrichten van een Corona-propt ICT-omgeving. En voor leden van het ROB stellen wij onze vergaderkamer met video conferencing ter beschikking voor belangrijke meetings die een professionele setting vereisen.

M: wouter.landa@axs-ict.com


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang