ROB neemt deel aan de Maastunnel Alliantie

Vanaf 3 juli 2017 sluit de tunnelbuis die het autoverkeer van noord naar zuid leidt voor twee jaar. Om de stad gedurende de werkzaamheden bereikbaar te houden, hebben diverse publiekstrekkers onder leiding van het Erasmus Medisch Centrum de Maastunnel Alliantie in het leven geroepen. Leden van de Alliantie spannen zich in om medewerkers, bezoekers en leveranciers zo goed mogelijk te informeren. De Verkeersonderneming stelt hiervoor een Toolbox beschikbaar.

Op maandag 8 mei jongstleden was de ECT Soos in het Rotterdamse havengebied het middelpunt voor de werkgevers van het mobiliteitsplatform R10. Tijdens de informatieve R10 werkgeversbijeenkomst wisselden ondernemers met elkaar ideeën uit hoe je betrokkenen over de afsluiting van de Maastunnel kunt informeren, en hoe je de bereikbaarheid van de Rotterdamse haven kunt verbeteren.

Deltalinqs, VNO-NCW Regio Rotterdam en De Verkeersonderneming organiseerden de bijeenkomst en waren verheugd met de actieve inbreng. Veel werkgevers deelden graag hun visie op het pakken van kansen met openbaar vervoer en mobiliteit.

 

 

 

 

 

 


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang