ROB Ontbijt do. 9 mei a.s. bij De Projectinrichter Vareseweg 135 in Rotterdam

ROB Ontbijt op donderdag  9 mei a.s.:

De Projectinrichter Vareseweg 135d in Rotterdam (Spaanse Polder)

U kunt zich weer aanmelden voor een ontbijt van het ROB. Met een aantal ondernemers uit onze club aan tafel. Ook ondernemers die geïnteresseerd zijn in het ROB kunnen op deze wijze kennis maken met het ROB.

Op de agenda staat bijvoorbeeld een introductie van onze gastheer ‘De Projectinrichter’. Iedereen aan tafel krijgt ook maximaal drie minuten voor een korte (bedrijfs-)presentatie. Niet alleen leden zijn welkom, maar ook in het ROB geïnteresseerde ondernemers of anderen met een steekhoudend verhaal. Schroom niet en nodig ook andere ondernemers uit voor een ontbijt bij het ROB

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en de activiteit is open voor leden en niet-leden van het ROB.


Over de Projectinrichter

De Projectinrichter levert niet alleen, we installeren het ook voor u. Voor het plaatsen van de verschillende vloerbedekkingen die De Projectinrichter aanbiedt, is een goede ondergrond van groot belang. De ondergronden dienen volledig vlak en egaal te zijn. Voor de meeste harde projectvloeren is het daarom noodzakelijk dat de ondergrond geëgaliseerd wordt. Anders ziet u elke oneffenheid, hoe klein dan ook. Dit geldt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij komen daarom altijd van tevoren langs om de ondergrond te beoordelen en te bepalen met welke producten wij de vloer gaan egaliseren om een optimaal resultaat te behalen.

We laten u graag de eindeloze mogelijkheden zien en helpen u graag bij de keuze van de projectstoffering die past bij uw kantoorinrichtingsconcept. Kom langs in één van onze showrooms of bel 088 – 650 1234 voor advies over projectstoffering.

Website: www.deprojectinrichter.com

De Projectinrichter


ROB Ontbijt donderdag 9 mei 2019

Deur open: 7.00 uur / Start: 7.30 uur / Einde: 9.30 uur

Locatie:
De Projectinrichter
Vareseweg 135d
3047 Rotterdam (Spaanse Polder)

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en de activiteit is open voor leden en niet-leden van het ROB.


ROB Ontbijt bij De Projectinrichter

ROB Ontbijt bij De Projectinrichter


/ Eerdere ontmoetingen

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang