ROB Pensioenontbijt donderdagmorgen 17 maart 2016 bij Bridge aan de Westblaak 111 te Rotterdam

U kunt zich weer aanmelden voor een ontbijt van het ROB. Met maximaal 15 andere ondernemers uit onze club en daarbuiten gaan we aan tafel. Gespreksonderwerpen zijn er voldoende en het is ook een hernieuwde kennismaking tussen de leden en het bestuur en u als leden onderling. Op donderdag 17 maart a.s. krijgen we ook een presentatie over het thema ‘Pensioen’. Iedereen aan tafel krijgt overigens ook maximaal vijf minuten voor een korte (bedrijfs-)presentatie. Niet alleen leden zijn welkom, maar ook in het ROB geïnteresseerde ondernemers of anderen met een steekhoudend verhaal zijn van harte welkom. Schroom niet en nodig ook deze mensen uit voor een ontbijt bij het ROB.

Verder zouden we ook graag van u horen welke onderwerpen er de komende periode op de ROB-agenda moeten komen, of wat u vindt van onze huidige agenda. Daarnaast hebben wij een aantal ideeën hoe we het ROB zelf weer meer op kaart kunnen zetten en waarschijnlijk kunt u ons helpen met suggesties en ondersteuning. Wij hebben voor dit eerstvolgende ROB-ontbijt de volgende datum geprikt:

Donderdagmorgen 17 maart a.s. om 7.30 uur
Het ROB Pensioenontbijt vindt plaats bij Pieter van Egmond van Bridge aan de Westblaak 111, 3012 KH Rotterdam.

Over Bridge
Bridge adviseert u over verzekeringen, financiële diensten, risicobeheer, pensioen en sociale zekerheid. Zij zijn tussenpersoon tussen u en de verzekeringsmaatschappijen waarbij u – via bemiddeling – verzekeringen onderbrengt. Bridge adviseert ook over uw verzekeringen zonder dat zij als intermediair optreden.

ROB Pensioenontbijt

(Er zijn geen kosten verbonden aan deelname)
Donderdag 17 maart 2016
Aanvang: 7.30 uur (tot 9.00 uur)

Locatie
Bridge
Westblaak 111
3012 KH Rotterdam

Aanmelden?

[contact-form-7 id=”1478″ title=”Pensioenontbijt 17 maart 2016″]

 

Facebook-ontbijt-III

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang