Donderdagmorgen 15 december 2016: ROB-Ontbijt – “Theatraliteit in zakendoen”

ontbijt-rob

U kunt zich weer aanmelden voor een ontbijt van het ROB. Met maximaal 15 andere ondernemers uit onze club en daarbuiten gaan we aan tafel. Gespreksonderwerpen zijn er voldoende en het is ook een hernieuwde kennismaking tussen de leden en het bestuur en u als leden onderling. Ook ondernemers die geïnteresseerd zijn in het ROB op deze wijze kennis maken met de club.

Op donderdag 15 december 2016 a.s. zijn we te gast bij het Rotterdams Centrum voor Theater. Zij zullen zich op een zeer bijzondere wijze voorstellen. Iedereen aan tafel krijgt overigens ook maximaal drie minuten voor een korte (bedrijfs-)presentatie. Niet alleen leden zijn welkom, maar ook in het ROB geïnteresseerde ondernemers of anderen met een steekhoudend verhaal zijn van harte welkom. Schroom niet en nodig ook deze mensen uit voor een ontbijt bij het ROB.

Het ROB-Ontbijt “Theatraliteit in zakendoen” vindt plaats in het Rotterdams Centrum voor Theater aan Mathenesserdijk 293 in Rotterdam.

Over Rotterdams Centrum voor Theater (RCTH)
Het RCTH draagt met theatrale en beeldende middelen bij aan de persoonlijke en culturele ontwikkeling van ieder mens, ongeacht hun achtergrond, afkomst, geaardheid of fysieke dan wel geestelijke vermogen. Zij werken aan inclusieve kunst met persoonlijke, sociaal-maatschappelijke én artistieke impact. Het is een nieuwe kleur in het professionele werkveld.

ROB-Ontbijt “Theatraliteit in zakendoen”

(Er zijn geen kosten verbonden aan deelname)
Donderdag 15 december 2016
Aanvang: 7.30 uur (tot 9.00 uur)

Locatie:
RCTH
Mathenesserdijk 293
3026GB Rotterdam
010-4773891
info@rcth.nl

[contact-form-7 id=”1938″ title=”15 december 2016: ROB-Ontbijt donderdagmorgen – “Theatraliteit in zaken doen””]

/ Eerdere ontmoetingen

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang