ROB-Ontbijt donderdagmorgen 19 mei 2016: “Einde VAR – Begin van het einde voor de ZZPer?”

Facebook-ontbijt-III

ROB-Ontbijt donderdagmorgen 19 mei 2016: “Einde VAR – Begin van het einde voor de ZZP-er?”

U kunt zich weer aanmelden voor een ontbijt van het ROB. Met maximaal 15 andere ondernemers uit onze club en daarbuiten gaan we aan tafel. Gespreksonderwerpen zijn er voldoende en het is ook een hernieuwde kennismaking tussen de leden en het bestuur en u als leden onderling. Op donderdag 19 mei a.s. krijgen we ook een presentatie van Herman Buyk over hoe het nu zit met de voormalige VAR, de Verklaring arbeidsrelatie. Iedereen aan tafel krijgt overigens ook maximaal drie minuten voor een korte (bedrijfs-)presentatie. Niet alleen leden zijn welkom, maar ook in het ROB geïnteresseerde ondernemers of anderen met een steekhoudend verhaal zijn van harte welkom. Schroom niet en nodig ook deze mensen uit voor een ontbijt bij het ROB.

Verder zouden we ook graag van u horen welke onderwerpen er de komende periode op de ROB-agenda moeten komen, of wat u vindt van onze huidige agenda. Daarnaast hebben wij een aantal ideeën hoe we het ROB zelf weer meer op kaart kunnen zetten en waarschijnlijk kunt u ons helpen met suggesties en ondersteuning. Wij hebben voor dit eerstvolgende ROB-ontbijt de volgende datum geprikt:

Donderdagmorgen 19 mei a.s. om 7.30 uur
Het ROB-Ontbijt “Einde VAR – Begin van het einde voor de ZZP-er?” vindt plaats bij Herman Buyk van Administratiekantoor Optifisc aan de Luipaardstraat 10 3064 AK Rotterdam-Kralingseveer. (Let op: eenrichtingverkeer is veranderd) P is gratis voor de deur of loopafstand.

Over Optifisc
Na 12 jaar ervaring op een accountantskantoor is ons kantoor begin 2006 opgestart in Capelle aan den IJssel, met een bestaand klantennetwerk onder de naam Buyk en Partners. Voor tal van bedrijven, instellingen en particulieren voeren wij werkzaamheden uit op accountancy gebied. Dat varieert van een eenvoudige boekhouding tot een complexe holdingstructuur of een aangifte inkomstenbelasting voor de particuliere cliënt. Omdat vrijwel het gehele verwerkingsproces van boekhouding tot fiscale afwerking online verloopt kunnen we snel en vrijwel overal de online dossiers inzien en uw zaken behartigen. Dat scheelt tijd en geld. Wie mogen we bedienen? De namen zijn bij ons veilig. Met welke branches hebben we ervaring: – hondenuitlaatservice – financiële holdings – zzp-ers groenvoorziening en infra.

ROB-Ontbijt “Einde VAR – Begin van het einde voor de ZZP-er?”

(Er zijn geen kosten verbonden aan deelname)
Donderdag 19 mei 2016
Aanvang: 7.30 uur (tot 9.00 uur)

Locatie
Optifisc
Luipaardstraat 10
3064 AK Rotterdam-Kralingseveer

Aanmelden?

[contact-form-7 id=”1620″ title=”ROB-ontbtijt “Einde VAR – Begin van het einde voor de ZZPer?””]

 

Facebook-ontbijt-III

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang