ROB-Ontbijt donderdagmorgen 20 oktober 2016: "Kale muren en kunst in de zaak"

Facebook-ontbijt-III

ROB-Ontbijt donderdagmorgen 20 oktober 2016: “Kale muren en kunst in de zaak”

U kunt zich weer aanmelden voor een ontbijt van het ROB. Met maximaal 15 andere ondernemers uit onze club en daarbuiten gaan we aan tafel. Gespreksonderwerpen zijn er voldoende en het is ook een hernieuwde kennismaking tussen de leden en het bestuur en u als leden onderling. Ook ondernemers die geïnteresseerd zijn in het ROB op deze wijze kennis maken met de club.

Op donderdag 20 oktober 2016 a.s. krijgen we ook een presentatie van Paul Fransen over “Kale muren en kunst in de zaak”. Iedereen aan tafel krijgt overigens ook maximaal drie minuten voor een korte (bedrijfs-)presentatie. Niet alleen leden zijn welkom, maar ook in het ROB geïnteresseerde ondernemers of anderen met een steekhoudend verhaal zijn van harte welkom. Schroom niet en nodig ook deze mensen uit voor een ontbijt bij het ROB.

Het ROB-Ontbijt ” “Kale muren en kunst in de zaak” vindt plaats bij Paul Fransen van Thyade Art aan Hoogstraat 31-33 in Rotterdam.

Over Thyade Art
Thyade Art is, wat betreft kunst, al bijna 20 jaar een begrip in de regio Rotterdam. Zij vervult vele functies, zoals die van galerie, expositieruimte, kunstuitleen, kunstverhuur en zij zorgen voor inlijstingen, relatiegeschenken, cursussen en workshops en sinds kort zijn ze ook een Kunst Café.

ROB-Ontbijt “Kale muren en kunst in de zaak”

(Er zijn geen kosten verbonden aan deelname)
Donderdag 20 oktober 2016
Aanvang: 7.30 uur (tot 9.00 uur)

Locatie
Thyade Art
Hoogstraat 31-33
3011 PE Rotterdam

Aanmelden?

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang