Rob van Elsacker over de achtergronden van het broeikaseffect op donderdag 6 februari tijdens de Ondernemersduurzaamheidsdag

Rob van Elsacker over de achtergronden van het broeikaseffect

Rob van Elsacker over de achtergronden van het broeikaseffect
Donderdag 6 februari tijdens de Ondernemersduurzaamheidsdag

Klimaatverandering is een lastig onderwerp en dat is niet zo vreemd, want het klimaat is zelf al een bron van verwarring. Het klimaat bestaat immers uit statistische data, abstracte gegevens die veraf staan van het weer dat wij aan den lijve ondervinden.

Het onbegrip neemt verder toe bij het broeikaseffect, want dat gaat over wereldwijde klimaatverandering. Het is niet zo vreemd dat er verwarring ontstaat als het vijf graden harder vriest in New York, terwijl het tien graden warmer is op de Zuidpool. Dat laatste merken alleen de pinguïns.
De discussies over het broeikaseffect gaan meestal over die schijnbare tegenstrijdigheden. Ze gaan zelden over de mechanismes achter het broeikaseffect, want die staan vast, die bestaan uit bewezen natuurkundige processen.

In deze presentatie hoort u hoe deze mechanismes van de wereldwijde klimaatverandering werken. Dan zal blijken dat er geen tegenstrijdigheden zijn, alleen fake news.

Door:
Rob van Elsacker – Overtuigende Tekst
(Onder andere: Wageningen University & Research – Environmental sciences, World Information Service on Energy en Environment Liaison Center International)


Ondernemersduurzaamheidsdag Spaanse Polder Rotterdam

Locatie: Stout Perspex • Bornissestraat 16 • 3044 AE Rotterdam

Aanvang: 13.00 uur • Einde 21.00 uur
Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl
Aan deelname zijn geen kosten verbonden


Met medewerking van: EVM Vastgoedmanagement, Anderss Mobiliteitsmanagement, Loogies, Beautiful Cups, Airconditioningsservice Nederland, Peugeot Blauwendaal, Albeda, Nextworker, Irado, De Projectinrichter, Oker, Mxmas, Conservation International, xTra materieel, Kapsenberg – Van Waesberge, De Beroepentuin, Overtuigende Tekst, Soundbites of Wisdom, Riders Vision, Buitendijk Dagvers, Toyota, Burggraaf IT, Stout Perspex en vele anderen…


/ ODD

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang