Rotterdam The Hague Airport proeftuin voor innovatie

Rotterdam The Hague Airport proeftuin voor innovatie

Rotterdam The Hague Airport transformeert in een centrum voor innovaties. De luchthaven betrekt innovatieve bedrijven, onderwijsinstellingen, overheid en investeerders bij het programma Rotterdam The Hague Innovation Airport.

Toekomstgerichte innovaties, ondernemerschap en het stimuleren van talent vormen de gemene deler van het programma. “Een vliegveld is veel meer dan vliegtuig in, vliegtuig uit”, zegt algemeen directeur Ron Louwerse van de luchthaven in Luchtvaartnieuws Magazine. “We willen toegevoegde waarde voor de omgeving creëren in de vorm van bedrijvigheid, werkgelegenheid en slimme duurzame oplossingen.”

In het programma Rotterdam The Hague Innovation Airport (RHIA) werkt de luchthaven samen met onder meer de TU Delft, Albeda College, de gemeenten Rotterdam en Den Haag, en de rijksoverheid. Het gezamenlijke doel is het versterken van de economische spin-off van Rotterdam The Hague Airport als innovatief centrum.

Bron en meer informatie: Zakennieuws.nl

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang