Rotterdam verkozen tot evenementenstad 2016

zomercarnaval

Rotterdam verkozen tot evenementenstad 2016

Rotterdam is verkozen tot evenementenstad van het jaar! In de categorie ‘Excellente Evenementensteden’ met 100.000 + inwoners won Rotterdam het van Amsterdam, Apeldoorn, Dordrecht en Utrecht. Dit werd vandaag bekend gemaakt tijdens het Nationaal Congres Evenementen.

De beste
De jury was om verschillende inhoudelijke redenen lovend over onze stad. Een greep uit het rapport: “In Rotterdam vertellen evenementen het verhaal van de stad en worden ze verbonden aan thema’s van de stad (…). Het belangrijkste doel is om Rotterdammers zelf bewust van hun stad te laten genieten (…) ”Grote evenementen worden uitgebouwd over langere periodes en groeien in omvang dankzij side-events. Dit wordt mede mogelijk gemaakt doordat er een groot draagvlak is onder de eigen inwoners.” Rotterdam mag zich dit jaar daarom beste evenementenstad van Nederland noemen. De andere genomineerde steden zijn de ‘excellente evenementensteden’ van 2016. Dronten werd Evenementenstad van het jaar in de categorie tot 100.000 inwoners.

Bron: Rotterdam Festivals, 10 oktober 2016

/ Geen categorie, Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang