Rotterdams Centrum voor Theater: Investeer in talent!

RCTH Investeer in talent!

Investeer in talent!

Als ondernemer kunt u bijdragen aan een fijnere stad, een mooiere wereld. Investeer in talent. Want het zijn ménsen die het verschil kunnen maken. En sommige in het bijzonder.

Zoals Nico. En Fayda…

Nico is 39 jaar, geboren met het syndroom van down en in bezit van een bijzonder talent: acteren. Op het podium gebeurt er iets met hem, en met het publiek. Juist door zijn ‘beperking’ kan hij verder gaan waar anderen stoppen. Niet gehinderd door een masker of imago, geeft hij zich volledig over. Mits Nico goed begeleid word, kan zijn talent bloeien en is hij van grote waarde voor de kunsten.

Fayda is 28 jaar, opgeleid aan de Toneelschool in Maastricht en een weergaloos actrice. Spelen is haar tweede natuur, op het podium is ze thuis. En dat zie je. Wat je ook ziet, vooral als je een repetitie bijwoont, is de bijzondere chemie tussen Fayda en Nico. En tussen Vera en Sjaak. En Vera en Fayda. Anders gezegd: tussen acteurs mét en zonder een beperking. Ze leren van elkaar, inspireren elkaar en stuwen elkaar regelmatig tot ongekend grote hoogtes.

Vindt u het belangrijk dat Nico en Fada zich verder kunnen ontplooien? En dat niet alleen zij, maar ook hun collega’s – waarvan sommigen een geestelijke of lichamelijke beperking hebben en andere niet – hun talent ontwikkelen? Draag dan bij aan BOOOM, het enige theater in de wereld waar structureel kwalitatief theater wordt gemaakt door acteurs met en zonder beperking.

Met uw (eenmalige of structurele) gift aan Theater Booom zet u mensen die nu nauwelijks een gezicht hebben in onze samenleving, letterlijk in de spotlights. U investeert in talent, dat zonder uw geld onzichtbaar en onopgemerkt zou blijven. Wat zou dat zonde zijn. Voor Nico, voor Fayda, voor hun collega’s, maar vooral voor de stad Rotterdam en zijn bewoners.

Ons voorstel, uw rendement

U kunt investeren in het rotterdams centrum voor theater (en daarmee in Nico en zijn collega’s), door gedurende vijf jaar elk jaar een vast bedrag aan ons over te maken. Omdat ons theater een culturele ANBI-status heeft, geniet u hierbij fiscaal voordeel. Als u het rotterdams centrum voor theater voor € 5000,- per jaar steunt, kost dat uw onderneming ‘slechts’ € 2500,-. Wat uw onderneming hiervoor terugkrijgt?

  • De wetenschap dat elke euro word besteed aan het maken van kunst met mensen mét en   zonder beperking, en daarmee bijdraagt aan een mooiere, verdraagzamere wereld
  • uw portretfoto op onze website, als talentinvesteerder
  • het logo van uw bedrijf op al onze communicatie-uitingen
  • een het rotterdams centrum voor theater sessie ” out of the box business solutions”. Test uw idee of product op onze acteurs in een inspirerende workshop
  • vrijkaarten per jaar voor onze voorstellingen
  • uw advertentie in onze nieuwsbrief (bereik: 6000 mensen)
  • uw advertentie op onze website

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen komen we beslist tot een win-win overeenkomst!

Met vriendelijke groet,

Bram Legerstee
Rotterdams Centrum voor Theater
bram@rcth.nl

Mathenesserdijk 293
3026GB Rotterdam
www.rcth.nl
010 – 477 38 91

/ Nieuwsberichten / Tags:

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang