Rotterdams Havenevenement 2018

Op donderdag 7 juni 2018 vindt de vijfde editie van het Rotterdams Havenevenement plaats. De haven van Rotterdam zit boordevol talenten die allen bijdragen aan het succes van de haven van Rotterdam.

U bent van harte uitgenodigd om op donderdagavond 7 juni a.s. aanwezig te zijn en te zien welke talenten deze avond naar huis gaan met de titels en prijzen. Deze avond zijn er winnaars binnen maar liefst vijf categorieën, te weten:

Jong Haventalent, titel voor de ambitieuze young professional met eigen visie op de haven.

SmartPort Scriptieprijs, prijs voor de universitaire student met de beste maritieme scriptie. MCR-prijs, prijs voor de meest talentvolle laatstejaars mbo’er in opleiding.
Havenwerker van het Jaar, titel voor de operationeel medewerker die uitblinkt in collegialiteit en resultaat. Beste Havenidee, nieuwe prijs voor hbo-studenten die een innovatief idee of toepassing ontwikkelen en uitvoeren voor de maritieme sector.

Het Rotterdams Havenevenement is voor iedereen die de genomineerden en werken en leren in de Rotterdamse haven een warm hart toedraagt.

Het Rotterdams Havenevenement wordt aangeboden door Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en STC Group en mede mogelijk gemaakt door Marine Club Rotterdam, Jong Havenvereniging, SmartPort en RDM Centre of Expertise.

Meer informatie: havenevenement@stc-r.nl, tel. (010) 44 86 442.

Datum en tijdstip:
donderdag 7 juni 2018 – 19:00 – 21:15
Adres:
Lloydstraat 300
3024 EA Rotterdam
Aanmeldperiode:
dinsdag 1 mei 2018 – 09:00 – woensdag 6 juni 2018 – 17:00

Bron: Deltalinqs, 25 april 2018

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang