Salvors Incasso Makelaardij: nieuw lid Rotterdams Ondernemersbelang

Salvors. Wij zorgen ervoor dat uw klanten betalen.

Dit omschrijft in één zin precies waar wij ons iedere dag weer mee bezighouden. Inderdaad. Het bewerken van betalingsgedrag van debiteuren.

Salvors is 10 jaar geleden opgericht door Victor Toxopeus (41). Ooit begonnen bij Dun & Bradstreet te Rotterdam. Hier maakte ik na afronden van mijn schooltijd kennis met het incasso vak.
Incasso is iets waar je inrolt. Dit gaat je bevallen of niet. Dan is het nog de vraag of je als persoon in staat bent om je in deze branche te ontwikkelen of dat je niet verder komt dan altijd standaard op de automatische piloot.

Salvors is geen incassobureau. Salvors is makelaar in incasso
Wij werken samen met incassobureaus, deurwaarders en zo nu en dan advocaten. Wij noemen dit incasso correspondenten. Deze worden geselecteerd en worden onderdeel van ons netwerk.
Door nauw samen te werken met ons netwerk behalen wij betere resultaten voor onze opdrachtgevers. Hoe ziet de klant dit dan? Bijvoorbeeld door onze stelregel: Belt de klant ons eerder met de vraag hoe het ervoor staat met het dossier? Dan hebben wij gefaald.

Wij bedenken incasso strategieën en zien toe op de uitvoer hiervan.
Samen met mijn collega’s (4) beoordelen wij dus de dossiers die lopen bij onze correspondenten en dirigeren deze door het hele proces totdat de uiteindelijke wens van de klant vervult is.

Maar dat is niet alles wat wij doen bij Salvors
Debiteurenbeheer is ook een dienstverlening waar wij dagelijks mee bezig zijn. Uit naam van de klant nemen wij contact op om betalingsafspraken te maken. Met de klanten van onze klant dus. Hier behalen wij zoveel winst voor onze klanten. Want dat is het namelijk. Omzet is leuk, maar het moet wel op je bankrekening staan. En zo lang daar niet alles staat, kun je nog niet van volledig betaalde winst spreken.

Het debiteurenbeheer van Salvors in PLUG & PLAY. Heeft de klant geen omgeving vanuit waar debiteurenbeheer gedaan kan worden? Wij nemen altijd ons eigen systeem SALVO mee.
Vanuit SALVO rapporteren wij letterlijk de gespreksnotities en verschillende financiële rapportages die tot de verbeelding spreken.

Salvors

Financieel vastgoed beheer

  • Voor personen en bedrijven die vastgoed hebben en verhuren, voeren wij het financieel beheer.
  • Het screenen van de huurders en het toezien op stipte betaling is voor ons dagelijkse discipline. Geen beheer maatschappij kan daar tegenop, is onze bescheiden mening.
  • Wij ontvangen huurpenningen op een stichting derdengelden en dragen direct af aan de verhuurders.
  • Wij werken samen met twee makelaarskantoren (Gorinchem en Den Haag) die onderdeel zijn van Salvors Beheer.

Ofwel, geen debiteurenvraagstuk is ons vreemd en wij hebben altijd een antwoord.

Salvors Incasso Makelaardij
Meeuwensingel 101
2903 TE Capelle aan den IJssel
The Netherlands

www.salvors.nl

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang