Slim aan de slag met de digitale toekomst van uw bedrijf

Slim aan de slag met de digitale toekomst van uw bedrijf

Programma van 3 december; Bijeenkomst door Gemeente Rotterdam en KVK
Locatie: KVK Ondernemersplein, Blaak 40 te Rotterdam
‘Slim aan de slag met de digitale toekomst van uw bedrijf’

Digitalisering is een belangrijke trend die de wereld de komende jaren ingrijpend zal veranderen. Hoe ver ben jij al? Waar liggen nog kansen? Succesvolle ondernemers en experts maken je deelgenoot van hun digitale succesverhaal én hun valkuilen. Om jou te inspireren om zelf je digitale toekomst vorm te geven. Je gaat actief aan de slag met eigen ideeën, krijgt feedback van collega-ondernemers en helpt ook hen verder.

• Betere klantrelaties, onderscheidende producten/ diensten en soepel lopende bedrijfsprocessen door digitalisering.
• Ontdek waar jouw digitale kansen liggen aan de hand van succesvolle ondernemers en topexperts.
• Spar met collega-ondernemers over de digitale toekomst van jouw bedrijf en ga met een persoonlijk actieplan naar huis.

18:00 uur Inloop en ontvangst met broodje
18:30 uur Start programma eerste blok met een drietal holografische ondernemers/experts
19.45 uur Pauze met koffie / thee
20.15 uur Start tweede blok met wederom een drietal holografische ondernemers/experts
21.30 uur Afronding en netwerken

Over de holografische sprekers:

Key-note: De klanten van de toekomst zijn er al | Steven van Belleghem is internationaal gevierd spreker over digitalisering en klantinteractie. Hij schetst hoe de klant van de toekomst eruit ziet en hoe jij daar slim op in kunt spelen.
Verkopen: zo kan het ook | Hans Engelsma Op verrassende wijze, en tot in alle details, heeft Hans Engelsma van Qoets zijn autobedrijf gedigitaliseerd om de klant een super-ervaring te geven.
LEAN, met digitale hulpmiddelen | KSL Solution René Kindervater spreekt over het betrekken van de medewerkers bij continue verbeteren en de relatie van lean met digitaal.

Maatwerk voor de massa = kassa | Jos Knulst Enkelstuks kunnen leveren tegen dezelfde prijs als grote series? Met een slimme digitaliseringsaanpak is dat geen utopie meer. Jos Knulst van Doosopmaat.nl vertelt hoe hij dit heeft aangepakt en waar hij nu nog tegenaan loopt.
Bouwen aan de digitale fabriek | De Cromvoirtse Ronnie van den Hurk vertelt over de digitalisering in de maakindustrie. De Cromvoirtse is een toeleverancier van metaal op maat en levert een bouwpakket van staal, roestvrijstaal of aluminium.

Hoe houd ik het veilig? De Hacker vertelt | Thijs Bosschert Thijs Bosschert is ‘ethical hacker’ en laat zien welke technieken er zijn om je digitale veiligheid te vergroten. Hij deelt praktische tips over veilig zakendoen, het voorkomen van aanvallen en veiligheid in de cloud. Maar ook het menselijk handelen van jou en je medewerkers krijgt aandacht. Want dat is vaak de zwakste schakel…

Wilt u deelnemen? Meldt u dan snel aan via https://www.kvk.nl/evenementen/484507/

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang