Slim, zakelijk omgaan met het recht: 7 november 2019 tijdens ROB-Ontbijt

Op 7 november a.s. zal een leuke bijdrage aan de bijeenkomst worden verzorgd door mr. drs. Nicole U.N. Kien (advocaat te Rotterdam bij LS&H Lawyers). Onder de titel ‘Slim, zakelijk omgaan met het recht’, zal zij aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden laten zien dat ondernemers soms veel gemakkelijker zaken kunnen doen of nare discussies kunnen voorkomen als zij een aantal basics slim in hun werk versleutelen.
LS&H Lawyers
Nicole Kien is ruim 25 jaar advocaat. Nicole heeft een grote praktijk en ruime ervaring, niet alleen als advocaat, maar ook als degene die samen met directeur Cees de Vroomen als ondernemer weet welke uitdagingen dagelijks op je pad komen. Ze publiceert, doceert en heeft een geheel eigen aanpak ontwikkeld in het oplossen van zaken die zij typeert als ‘legal strategy based solutions’. Daarbij is het motto ‘goedkoop als het kan, duur als het moet’, en dat stemt geheel overeen met het motto van de gezondheidszorgmarkt, waar zij – naast de algemene zakelijke markt – veel werkzaamheden in verricht.


LS&H Lawyers
Blaak 34
3011 TA Rotterdam

T: +31 (0) 108081205
E: info@lshlawyers.nl
W: www.lshlawyers.nl


LS&H Lawyers

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang