Sound Bytes of Wisdom helpt u om duurzaam om te gaan met uw medewerkers

Sound Bytes of Wisdom helpt u om duurzaam om te gaan met uw medewerkers

 

Uw medewerkers zijn uw grootste kapitaal. En als ondernemer en leidinggevende wilt u vast niets liever dan medewerkers die positief gemotiveerd zijn en goed in hun vel zitten. Dat is voor iedereen een win-win situatie.

Elisabeth van der Meer - Sound Bytes of Wisdom

Elisabeth van der Meer – Sound Bytes of Wisdom

Helaas is dat niet altijd vanzelfsprekend. Soms heeft u te maken met situaties waar u wel verantwoordelijkheid voor draagt, maar die de gewone dagelijkse managementtaken te boven gaan. Zoals een slecht-functionerend team of een medewerker die kampt met burn-out verschijnselen Sound Bytes of Wisdom heeft diverse mogelijkheden voor coaching en training in die gebieden, zoals:

  • Een bedrijfstraining over burn-out preventie om onnodig langdurig uitval van uw medewerkers te voorkomen.
  • Een begeleiding en coaching traject voor uw medewerker die met burn-out verschijnselen te kampen heeft en daardoor mogelijk uit zal vallen of al uitgevallen is.
  • Teambegeleiding om de kern van de problemen naar boven te halen en het team weer met plezier aan het werk te laten gaan.

U bent welkom op de stand voor nadere informatie.

Elisabeth van der Meer

E: elisabeth@soundbytesofwisdom.nl
T: 06-4390 2749

www.soundbytesofwisdom.nl


Ondernemersduurzaamheidsdag Spaanse Polder Rotterdam

Locatie: Stout Perspex • Bornissestraat 16 • 3044 AE Rotterdam

Aanvang: 13.00 uur • Einde 21.00 uur
Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl
Aan deelname zijn geen kosten verbonden

De organisatie van deze dag is in handen van het Rotterdams Ondernemersbelang en de Ondernemersvereniging Spaanse Polder samen met haar vele partners.


Met medewerking van: Anderss Mobiliteitsmanagement, Loogies, Beautiful Cups, Airconditioningsservice Nederland, Peugeot Blauwendaal, Albeda, Nextworker, Irado, De Projectinrichter, Oker, Mxmas, Aquapeak, Fitness AVENUE, Conservation International, xTra materieel, YER Recruitment Solutions , Kapsenberg-Van Waesberge, De Beroepentuin, Overtuigende Tekst, Flower Turbines, het Rotterdams Ondernemersbelang, Ondernemersvereniging Spaanse Polder, Soundbites of Wisdom, Riders Vision, Buitendijk Dagvers, Toyota, Burggraaf IT, Stout Perspex en vele anderen…


 

/ ODD

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang