Speeddaten met de studenten van de opleiding Albeda Office & Management Assistant!

Vind je het leuk om studenten alles te vertellen over het vak van management assistant en office support. Ze mee te nemen in jouw dag ‘at the office’? Doe dan mee met onze speeddate.

Studenten die net gestart zijn met de opleiding Office Support & Management Assistant bij het Albeda College enthousiasmeren over de kansen en mogelijkheden die het vak biedt. Waar kun je wel niet allemaal gaan werken en hoe leuk is dat.

Albeda College Weena nodigt je van harte uit om mee te doen met de speeddate die wij organiseren voor de studenten.

Vind jij het leuk om samen met andere assistants onze studenten meer te vertellen over je baan, je collega’s en het bedrijf waar je werkt meld je dan aan via supportweena743@albeda.nl

Speeddate data zijn:

Woensdag 26 september a.s. om 10.00 uur – 11.00 uur
Donderdag 27 september a.s. om 14.30 uur – 15.30 uur
Vrijdag 28 september a.s. om 14.30 uur – 15.30 uur

Mocht je graag eerst meer informatie willen, bel dan met Candia Kuipers op 06 83034031. We rekenen natuurlijk op jullie inzet en enthousiasme en hopen dat jullie mee willen doen.

Voor iedereen die meedoet organiseren de studenten later in het schooljaar een gezellige lunch. Dat wil je niet missen ..

Aanmelden kan via supportweena743@albeda.nl

Hartelijke groet,
Candia Kuipers

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang