Stem vóór de BIZ Spaanse Polder!

Stem vóór de BIZ Spaanse Polder!

Bron: bvspaansepolder.nl, 27 januari 2016

Binnenkort valt het stembiljet voor de BIZ Spaanse Polder bij u in de bus. Door vóór te stemmen wordt onze Spaanse Polder een bedrijveninvesteringszone (BIZ). Dat betekent dat we als ondernemers samen aan een schonere en veiligere Spaanse Polder kunnen werken.

De afgelopen vijftien jaar is er veel gebeurd om het ondernemersklimaat in de Spaanse Polder aantrekkelijker te maken. Dit revitaliseringprogramma is onlangs beëindigd. Tijd dus om als ondernemers zelf het heft in hand te nemen als het gaat om het onderhoud en beheer van ons bedrijventerrein.

Waarom een BIZ?
In een BIZ worden krachten gebundeld en kunnen ondernemers zelf bepalen waarin wordt geïnvesteerd. Daardoor ontstaan, naast de wil om acties te ondernemen, ook de benodigde daadkracht en financiële middelen om tot acties over te gaan.

Prioriteiten BIZ Spaanse Polder
Om onze Spaanse Polder aantrekkelijk te houden, zet de BIZ, onder meer, in op de volgende activiteiten:

Via collectief beheer en onderhoud een beter kwaliteitsniveau van de buitenruimte realiseren.
Het aanstellen van een polderchef die toeziet op, onder meer, de aanpak van onkruidverwijdering, dumpingen en zwerfafval door de gemeente.
Een upgrade van het collectief camaranetwerk waardoor inbrekers sneller gepakt kunnen worden.
Een gezamenlijke aanpak rond: surveillance, de aanpak van het krakersprobleem en de overlast die chauffeurs veroorzaken die hier ongewenst overnachten.
Het maken van afspraken met de gemeente over de groenvoorziening en de aanpak van rotondes.
De gezamenlijke aanpak rond promotie van de polder en de organisatie van evenementen in de polder.
Daarom een BIZ
Door een BIZ Spaanse Polder te vormen, maken we de Spaanse Polder tot een plek waar medewerkers en bezoekers zich prettig voelen en waar ondernemers zich graag vestigen. Binnen de BIZ beheren, monitoren en controleren we gezamenlijk de Spaanse Polder. We besparen kosten door de gemeenschappelijke aanpak en inkoop en zijn een betere gesprekspartner voor de gemeente. Ook hebben we als BIZ straks meer invloed op de acties die de gemeente onderneemt op het gebied van schoon, heel en veilig.

Wij rekenen op uw steun! STEM VOOR de BIZ.

Stem vóór de BIZ Spaanse Polder!

Stem vóór de BIZ Spaanse Polder!

/ Geen categorie, Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang