Studenten Albeda zoeken stageplaats!

Studenten Albeda zoeken stageplaats

In deze bijzondere tijden kan ondernemen voor u op dit moment een extra uitdaging zijn. Het mbo en het beroepenveld kunnen niet zonder elkaar: om die reden werken wij graag met het bedrijfsleven in Rotterdam-Rijnmond samen.

Zoals u weet is een belangrijk onderdeel van de studie van onze studenten de beroepspraktijkvorming (bpv), oftewel stage. Studenten die stage lopen kunnen u een groot aantal werkzaamheden uit handen nemen. Daarnaast levert u een belangrijke maatschappelijke bijdrage en werft u wellicht een toekomstig medewerker.
Veel stagiairs zijn door de coronacrisis in de problemen gekomen en hebben hun stage moeten beëindigen. Of ze kunnen gewoon op dit moment simpelweg geen stageplek vinden. Daarom deze oproep vanuit Albeda College Economie & Ondernemen om nieuwe stageplekken voor onze studenten te vinden. Wij bieden opleidingen in de richtingen logistiek, financieel, (internationale) handel, groothandel, sales, marketing & communicatie, evenementen en office support.

Heeft u interesse in een stagiaire voor een van bovenstaande functies? Neem contact op met bpv-ceo@albeda.nl.

Hierin kunt u aangeven voor welke opleiding u een stageplek beschikbaar heeft en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Overigens worden er binnen andere sectoren van Albeda ook nog stageplaatsen gezocht, dus mocht u voor andere sectoren plekken hebben laat het ons weten.


Hartelijke groet,
Namens de bpv-coördinatoren
Albeda College Economie & Ondernemen


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang