Te laat? Ondernemen en privacy – Do. avond 17 mei a.s. bij het ROB

Te laat? Ondernemen en privacy – Do. avond 17 mei a.s. bij het ROB

Met medewerking van Leo Benschop van Control Solutions en Peter Mourik van Van den Herik & Verhulst Advocaten gespecialiseerd in privacywetgeving.

(Er zijn geen kosten verbonden aan deelname)
Donderdag 17 mei 2018
Deur open: 19.00 uur (start 19.30 uur)

Locatie:
AXS-ICT
Rotterdam Science Tower
Marconistraat 16 – 10e verdieping
3029 AK Rotterdam

 

Aanmelden door een mailtje te sturen aan: evenementen@robonderneemt.nl

 


Over Leo Benschop en Control Solutions


ControlSolutions International B.V. is in 2008 opgericht door Ad Straathof en Eric Westhoek, die beiden in de jaren ervoor hun sporen hebben verdiend als auditor, zowel in IT als Finance. De Nederlandse BV is een franchisenemer van het internationale merk ControlSolutions en heeft daarmee de licentie op alle producten en diensten van deze internationale firma. In Nederland voeren wij met name de volgende activiteiten uit:

  • Ondersteuning van jaarrekeningcontroles (met name het IT-auditing deel);
  • third party reporting (Statements, ISAE 3402);
  • quality assurance bij (bijvoorbeeld) software implementatie;
  • informatiebeveiliging;
  • en interim management op deze gebieden.

Zie hier->>> het uitgebreide LinkedIn-profiel van Leo Benschop.

 


Over Peter Mourik van Van den Herik & Verhulst Advocaten

Van den Herik & Verhulst Advocaten is een Rotterdams kantoor dat werkt voor nationale en internationale cliënten. Wij combineren deskundigheid en ervaring met een grote persoonlijke betrokkenheid.

Peter  Mourik (1983) is, voordat hij advocaat werd, 11 jaar werkzaam geweest als politieagent en later als rechercheur in Rotterdam (West en Centrum). Naast zijn werk heeft hij zijn rechtenstudie afgerond. Bij onder andere ervaring met: adviseren rondom privacy en de Wet Meldplicht Datalekken, advisering en procedures rond non-concurrentiebedingen en adviseren rond flexibele arbeidsrelaties en collectieve arbeidsovereenkomsten.

Peter is, door zijn achtergrond, gewend om te opereren in gevoelige zaken. Hij richt zich mede op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van het arbeidsrecht, met name vraagstukken rondom ZZP-ers en de vragen rondom privacy en de meldplicht datalekken.


 

Te laat? Ondernemen en privacywetgeving

Te laat? Ondernemen en privacywetgeving

 


 

/ Eerdere ontmoetingen

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang