Teambuilding bij STC-KNRM

STC-KNRM is een Offshore Trainingscentrum gelegen op een uniek plekje in de Rotterdamse haven. Als Offshore Trainingscentrum zorgen wij er met passie voor dat iedereen die werkt op zee ook weer veilig thuis komt. Wij trainen voor de branches Olie & Gas, Offshore Wind en de Maritieme sector. Daarnaast verzorgen wij diverse trainingen op het industriële vlak. Ons portfolio is uitgebreid te vinden op onze website, www.stc-knrm.nl.

STC-KNRM is een dochteronderneming van twee bijzondere organisaties. Enerzijds de STC Group is (wereldwijd) toonaangevend op het gebied van scheepvaartonderwijs en aanverwante kennis voor alle voorkomende werkzaamheden en activiteiten op haven- en logistiek- gebied. En anderzijds de KNRM, de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, die zich als niet gesubsidieerde vrijwilligersorganisatie al bijna 200 jaar inzet voor redding van en hulp aan drenkelingen op de (Nederlandse) wateren.


Teambuilding STC-KNRM


Bij STC-KNRM worden deze kennis en ervaring gebundeld, waardoor wij zeer hoogwaardige maritieme en offshore ‘emergency response’ trainingen kunnen verzorgen voor bedrijven, instellingen en particulieren. Bij STC-KNRM staat klantgerichtheid en flexibiliteit voorop, waarbij wij de hoogste eisen aan onszelf stellen op het gebied van kwaliteit.

Waarom trainen bij STC-KNRM?

  • Professionele en enthousiaste trainers
  • Snel en eenvoudig boeken via PlusPort
  • Hoge mate van flexibiliteit
  • Offshore en STCW trainingen (basis en herhaling)
  • Unieke overdekte faciliteiten
  • Realistische trainingssimulaties
  • Gelegen in het hart van Rotterdam
  • Innovatief bedrijf

Training: Teambuilding

Datum: In overleg (Kan ook op avonden, zaterdagen en zondagen)
Duur: ½ dag, 1 dag, ochtend, middag en of avond
Doelgroep: Medewerkers van diverse bedrijven
Aantal deelnemers: Minimaal 6, maximaal 20 personen
Trainingslocatie: STC-KNRM, Quarantainneweg 98

Wij beschikken over ruime kleedkamers en lockers en er is mogelijkheid voor de deelnemers om te douchen. Het is raadzaam een setje droge onderkleding of zwemkleding mee te brengen. Alle overige (cursus) materialen worden beschikbaar gesteld. Indien een deelnemer niet wil deelnemen aan bepaalde oefeningen is dat uiteraard geen probleem. Niets is verplicht en niemand wordt gedwongen.

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang