Twee vragen van het ROB aan u als ondernemer

Rotterdams Ondernemersbelang: Zet ondernemers op de kaart!

Beste leden en geïnteresseerden,

Het Rotterdams Ondernemersbelang is, zoals u wellicht weet, een belangenvereniging. Op dit moment zijn we gestart met een nieuwe ronde om onze inhoudelijke positie te bepalen. Hier ->>> kunt u lezen waar we mee aan de slag zijn geweest in de periode 2017 – 2021.

Naast het opstellen van ons eigen programma voor de komende jaren, zijn er in 2022 ook gemeenteraadsverkiezingen. Tijdens de laatste gemeenteraadsverkiezingen hebben we, redelijk succesvol, de politieke partijen weten te benaderen met onze inzet, aangeleverd door leden en geïnteresseerden. Diverse zaken zijn bij verschillende partijen in verschillende gemeentes goed opgepakt.

Voor de periode 2021 – 2024 willen we graag weer een beroep op u doen. Dit doen we aan de hand van twee korte vragen, te weten:

  • Wat moet volgens u politieke prioriteit krijgen als uw bedrijf en de andere bedrijven weer volop aan de slag mogen na de Corona-crisis?
  • Welke problemen en oplossingen moet het ROB overbrengen aan de verschillende politieke partijen in de verschillende gemeenten in Rotterdam en Rijnmond voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen?

Voor uw antwoorden, vragen en / of opmerkingen kunt u mailen naar: evenementen@robonderneemt.nl of bellen met Fred Burggraaf (06-14049910)

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang