Uitnodiging voor Thyade PopUp op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni a.s.

Uitnodiging voor Thyade PopUp

Thyade Art nodigt je van harte uit voor de interessante middagen op 16-18 juni van 12:00-17:00 uur, met onder meer kunst (nieuwe aanwinsten, maar ook eerder werk), exposities, demonstraties, muziek, food & lifestyle.

Volop kunst
Wij nemen een belangrijk deel van onze collectie mee. Natuurlijk al het nieuwe werk (ook van nieuwe kunstenaars). Je kunt er ter plekke kunst uitzoeken, die we na de PopUp bij je thuis zullen bezorgen!

Naast schilderijen, etsen, litho’s en zeefdrukken nemen we ook de nodige objecten mee. Van fraaie bronzen beelden en keramiek tot prachtig objecten van glas, van verbronsd tin, van neolith en ook sieraden. Al vanaf 10 euro koop je een uniek kunstcadeau.

Heb je op onze site www.thyade.nl kunstwerken gezien, die je graag op de PopUp wilt zien, laat het ons dan bijtijds weten (mail naar info@thyade.nl). Dan nemen wij die werken in ieder geval mee.

Exposities
Wij laten werk zien van Marko Klomp (prachtige poëtisch werk), Hendrik van Veenendaal (zijn laatste nieuwe landschappen), Wouter van der Elst (bijzondere zandschilderijen), beelden van Trudie Maasdam (n.a.v. beroemde schilderijen) en brons van Ida Kurniawan. De moeite waard!

Demonstraties
Op de verschillende dagen worden ook interessante demonstraties gegeven. Zoals glasfusion (hoe maak je mooie objecten van glas) door Jenny Olde Monnikhof, hoe zijn intrigerende zandschilderijen tot stand komen door Wouter van der Elst en hoe je mooie sieraden kunt maken door Manon Nijssen. Leerzaam en je gaat deze kunstobjecten des te meer waarderen!

Food & Lifestyle
Het goede leven is niet compleet zonder Food & Lifestyle.
Dat wordt onder meer ingevuld door Oil & Vinegar, met alle heerlijke ingrediënten voor o.m. een Mediterraanse maaltijd. De Wijnexpert VinAmi komt met een reeks bijzondere en toch betaalbare wijnen. En er zijn bijzondere Oosterse theesoorten verkrijgbaar tegen actieprijzen.
Diana Interieuradvies en DiStel kunnen alles vertellen over hoe jij je huis optimaal en sfeervol kunt inrichten.

Muziek
Om het evenement compleet te maken is er ook muziek. Elly Bezemer en Han Ruigrok verzorgen de muzikale omlijsting van het geheel met zang, toetsen en gitaar. Boeiend!

Info
Datum: Vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017
Tijd: Van 12:00 tot 17:00 uur
Plaats: Continental Art Centre, Robert Kochplaats 342, Rotterdam – Ommoord
Toegang: Gratis
Parkeren: Gratis
OV: Vlabij Metrostation Binnenhof

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang