Van der Valk start vooralsnog zonder Decathlon in Schiedam

De bouw van een Van der Valk Hotel in Schiedam begint officieel op 19 maart tijdens een startbijeenkomst, en de presentatie van de plannen, in het clubhuis van de hockeyvereniging HC Schiedam, tegenover de beoogde hotellocatie. Het Van der Valk concurn laat VolkerWessels Vastgoed een duurzaam hotel bouwen op Harga-Noord.

De gemeente Schiedam kan haar ambities op het gebied van sport, groen, wonen, duurzaamheid en leisure waarmaken door een volledige gebiedsontwikkeling van Harga. Het concept van een hotel met congresfaciliteiten past volgens de gemeente uitstekend op deze locatie in de oksel van de A20 en A4, in de nabijheid van het Vlietland Ziekenhuis, het Sportpark Harga en woningen in Park Harga.

Van der Valk wil op Harga Noord samenwerken met het Franse sportwarenhuis Decathlon, maar rond de komst van Decathlon loopt nog altijd een procedure bij de Raad van State tegen een aanwijzing van de provincie. Volgens het provinciebestuur leent het grootste deel van het assortiment van Decathlon zich goed voor verkoop in het centrum en is het dus niet noodzakelijk dat Decathlon zich buiten het centrum van Schiedam vestigt. Decathlon en de gemeente voeren aan dat het concept van Decathlon met ‘try and buy’-voorzieningen juist een vestiging buiten het centrum noodzakelijk maakt.

Bron: Webradio Torpedo

Van der Valk start vooralsnog zonder Decathlon in Schiedam

Van der Valk start vooralsnog zonder Decathlon in Schiedam

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang