Voor iedere student een stageplaats: Albeda en ROB slaan de handen ineen!

Studenten Albeda zoeken stageplaats

Beste leden ROB,

Op dit moment leven we in zeer roerige tijden waarbij Corona ons allen raakt. Diverse bedrijven en instellingen ondervinden de gevolgen van deze crisis. Sommige bedrijfssectoren draaien op volle toeren andere ervaren dat Corona grote invloed heeft op de bedrijfsvoering.

Ook het onderwijs heeft te maken met de gevolgen van Corona; veel studenten kunnen de opleiding niet vervolgen omdat ze geen stage kunnen lopen. Zo is er binnen Zakelijke Dienstverlening en Commercie een groot tekort aan stageplaatsen. Geen stage betekent veelal geen diploma.

Albeda College Economie & Ondernemen en Rotterdams Ondernemers Belang willen hier gezamenlijkheid iets aan doen. In overleg met Fred Burggraaf is besloten een online-bijeenkomst te beleggen in januari 2021 met als thema: “voor iedere student een stageplaats”. Voorafgaand aan deze online-bijeenkomst willen zij bij u inventariseren welk bedrijf nog stageplaatsen beschikbaar heeft binnen de vakgebieden: juridisch – bedrijfsadministrateur – office-assistent – managementsupport – accountmanager – commercieel medewerker – Internationale handel – groothandel en directiesecretaresse.

Laten we met elkaar de schouders er onder zetten en de jongeren van de toekomst helpen! Dus heeft u een stageplaats beschikbaar mail dit naar f.verbraak@albeda.nl of fred@burggraaf.nl

Bedankt voor uw medewerking!

Frans Verbraak (Albeda) & Pieter van Egmond (voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang)


Een overzicht van het aantal studenten dat een stageplaats zoekt en de betreffende opleiding

Financieel administratief medewerker – 6
Office assistant – 3
Bedrijfsadministrateur – 2
Medewerker (financiële) administratie – 14
Medewerker secretariaat en receptie – 10
Financieel administratief medewerker – 44
Secretaresse – 7
Office assistant – 15
Bedrijfsadministrateur – 32
Juridisch-administratief dienstverlener – 50
Medewerker human resource management (HRM) – 10
Management assistant – 7
Bedrijfsadministrateur – 10


 

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang