Vooraankondiging Rotterdamse Startersprijs 2015

rotterdamse-startersprijs-2015

De Rotterdamse Startersprijs is een initiatief van het Groot Handelsgebouw (GHG). De eerste editie vond plaats in het voorjaar van 2014 en ‘Trots Bier’ kwam uit de bus als winnaar. Met deze prijs wil het GHG het ondernemersklimaat voor starters in Rotterdam stimuleren.

Jonge ondernemers uit de regio Rijnmond die maximaal één jaar actief zijn worden uitgenodigd om mee te doen. Het GHG schenkt publiciteit aan de starters en biedt een waardevolle hoofdprijs voor de winnaar. De belangrijkste prijs voor de winnende ondernemer is gratis kantoorruimte in het GHG. Natuurlijk wint de starter met het beste plan en een ondernemersjury beoordeelt de inzendingen. De online inschrijving voor deelname start 1 december a.s. en sluit 27 februari op de website die binnenkort live gaat (17 november a.s.). De prijsuitreiking is gepland op 6 mei 2015.

'Trots Bier', de winnaar van de Rotterdamse Startersprijs in 2014

‘Trots Bier’, de winnaar van de Rotterdamse Startersprijs in 2014

/ Geen categorie, Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang